106 - Pią 10 Wrz, 2010 linkuj Michał - Pią 10 Wrz, 2010 mam to na nagywarce UPC, a z niej nie da sie zgrać materiału.
Aktualnie zgrywam z kamery materiał. Jak skończe to nagram na kamerce osciego Stf - Pią 10 Wrz, 2010 dawajta!Anonymous - Pią 10 Wrz, 2010 w ostatniej chwili zadzwonił do mnie kumpel mówi właczaj na biegu TVN pilota znaleźć nie mogłem i 2 ujęcią tylko takie zdarzyłem, szybko call do majka i brecht ze nagrywał Anonymous - Pią 10 Wrz, 2010
Cytat:
skazali Cie?
powinieneś zapytać czy go ukarała bizon - Pią 10 Wrz, 2010 lol, znam anne i oskara, czuje sie jak w LA Maciusiowy - Pią 10 Wrz, 2010 gratsy hehehehehehe ... oglądalność skoczyła słyszałem...PiTT - Pią 10 Wrz, 2010 ja słyszałem, że kolejna większa rola w Malanowskim i partnerach...Anonymous - Pią 10 Wrz, 2010 nie nie to inna stacja TVN dba o swoje gwiazdy i podobno Oskar ma zastąpić Wojewódzkiego w Mam Talent a w tygodniu ma prowadzić prognozę pogody za Gardias PiTT - Pią 10 Wrz, 2010
Marcel napisał/a:
nie nie to inna stacja TVN dba o swoje gwiazdy i podobno Oskar ma zastąpić Wojewódzkiego w Mam Talent a w tygodniu ma prowadzić prognozę pogody za Gardias
no bo go podkupili, podobno sam Solorz zadzwonił z propozycjąMichał - Pią 10 Wrz, 2010 jakbyscie zobaczyli jape oskara jak to oglądał ze mną
nie mógł uwierzyć w to co widzi Anonymous - Pią 10 Wrz, 2010
Michał napisał/a:
jakbyscie zobaczyli jape oskara jak to oglądał ze mną
nie mógł uwierzyć w to co widzi
gwiazdy podobno tak maja ....
dzwonił Donek przed chwilą i powiedział, że chciałby żeby Oskar za Gronkiewicz startował na prezydenta Warszawy - głosuję na niego Stf - Pią 10 Wrz, 2010 no dajcie tego filma w końcu206 Gti - Pią 10 Wrz, 2010 KOT ! kubas - Pią 10 Wrz, 2010