To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - MEGAne vs Accord Type R

iQ - Czw 16 Wrz, 2010

TomsoN napisał/a:
Akurat Twoja więcej stoi niż jeździ :rotfl: i ma swoje fochy

KarQ, zmieniles hunde na france? :rotfl:

M - Czw 16 Wrz, 2010

Moja też w większości stoi :)
KarQ - Czw 16 Wrz, 2010

TomsoN napisał/a:
i ma swoje fochy

e, perdolysz :lol2:

Bonczek - Czw 16 Wrz, 2010

Przynajmniej wiesz, że to foch a nie 153 inne rzeczy które mogły się popsuć ;D
Janusz - Pią 17 Wrz, 2010

KarQ napisał/a:
TomsoN napisał/a:
i ma swoje fochy

e, perdolysz :lol2:

czekaj czekaj to Ty masz ta honde czerwona na czarnej feldze, która przez dwa kółka na Radomiu blokowała mnie i musiałem trąbić bo mruganie nie pomagało?? :rotfl: :rotfl:
to chyba jednak ma swoje fochy :D

KarQ - Pią 17 Wrz, 2010

hehehe, ale sie usmialem. Tak to ta czerwona honda, ktora dostawala od rana srogi wpyrdol, kiedy Ty latales po calym radomiu celem usuniecia usterki w swojej nie majacej foch francy :D

KarQ napisał/a:
hehehe, ale sie usmialem. Tak to ta czerwona honda, ktora dostawala od rana srogi wpyrdol, kiedy Ty latales po calym radomiu celem usuniecia usterki w swojej nie majacej foch francy :D

to nie była usterka, to było niedopatrzenie użytkownika, (skończyły sie klocki z tyłu :wall: ) :lol2: :lol2: :lol2:

mi - Pią 17 Wrz, 2010

w hondach się nie kończą!

a tak poważnie karQ to masz chyba coś nie tak z tylnym zawiasem w hondzie, bo jak za Cie dogoniłem i jechałem Twoim tempem z podobną prędkością to Ty jadąc przede mną leciałeś bokiem podczas gdy ja za Tobą nie miałem problemów z trakcja (oczywiscie mowa o tej samej prędkości, bo przy wyższej tez wszystkie szybsze zakręty pokonywałem tak jak Ty). A jako ze jechałem za Toba dokładnie 1.5 kołka to miałem czas na obserwowanie tego ;p dodakowo jak patrzyłem potem z boku na Twoje przejazdy to na zakrętach zewnętrzne koło, bardzo Ci się chowało w nadkole mimo iz Civ jest nisko zawieszony. Cos tam jest nie halo:)
iQ - Pią 17 Wrz, 2010

KarQ chyba nie ma stabilizatora z tylu albo ten co ma jest bardzo cienki
M - Pią 17 Wrz, 2010

to ja mam taki sam jak Karq, mi też się chowało koło? (pytam poważnie)

Cytat:
to ja mam taki sam jak Karq, mi też się chowało koło? (pytam poważnie)

ja widziałem tylko an wyrazowie jak jeździłeś, ale tam nie przypominam sobie niczego takiego... Tyle ze Ty masz Twarde koni, które może nadrabiać....
ale na wyrazowie tez nie ma takiego zakrętu jak w radomiu gdzie wypadasz na prosta a wszyscy stoją od Twojej zewnętrznej, wiec mogło nie być widać.

KarQ - Pią 17 Wrz, 2010

Janusz napisał/a:
to nie była usterka, to było niedopatrzenie użytkownika, (skończyły sie klocki z tyłu :wall: ) :lol2: :lol2: :lol2:

pamiętam, chciałem trochę sprowokować ;D

eM, ja nie mam niestety z tyłu stabi (jeszcze) a zawieszenie mamy chyba identyczne.

Jasiu, boki były spowodowane oponami - kupiłem na spalenie jakieś zgruzowane conti sprzed 10lat, lecz guma jest tak twarda, że 60Km w słońcu po Radomiu nie zrobiły na nich żadnego wrażenia. Natomiast sposób powrotu auta do prostolinijnego toru to przyczyna braku stabilizatora. Mam nadzieję, że następną przed następną pojeżdzawką odwiedzę Marka i pojadę tak jak powinno być.

TomsoN - Pią 17 Wrz, 2010

ta jasne :rotfl:
Misiek_lbn - Nie 19 Wrz, 2010

ciąg dalszy zabaw :)

u mnie 3 osoby, ATR2

z rolki na 2 biegu ok 2.5 tyś obrotów, do prawie końca 4 dostaję ok 3 długości

ATR 3 osoby, u mnie 2
1 start z miejsca, do końca 4 ok 2-3 dł z przodu byłem
2 start z miejsca, do prawie końca 4 ok 2 dł z przodu
3 start z rolki, z jedynki od ok 3 tyś obrotów, do końca 4 accord o 2 dł z przodu

:)

no i na koniec u mnie 3 osoby i napatoczyła sie stara mazda 323F, 1.8 dohc, rolka od 2 biegu do końca 4, stawiała opór bo była na początku o 2 dł z przodu, ostatecznie ja byłem może ze 2 przed nią :)