Mature pisałem z Historii na znak protestu.M - Czw 16 Wrz, 2010 Chrzaniu odpowiedni poziom matematyki musi być, jak nie umiesz liczyć to ktoś Cię może przerobić.martin.h - Czw 16 Wrz, 2010
M napisał/a:
Chrzaniu odpowiedni poziom matematyki musi być, jak nie umiesz liczyć to ktoś Cię może przelecieć.
Jakby to miała być jakaś ładna Pani matematyczka to wchodzę w to Anonymous - Czw 16 Wrz, 2010
martin.h napisał/a:
ładna Pani matematyczka
Oksymoron
Widziałeś kiedyś ładną matematyczkę? M - Czw 16 Wrz, 2010
AndreXSi napisał/a:
martin.h napisał/a:
ładna Pani matematyczka
Oksymoron
Widziałeś kiedyś ładną matematyczkę?
Rzeczywiście. Zawsze było wrażenie że wąsy ciągną się aż do cipy.martin.h - Czw 16 Wrz, 2010
AndreXSi napisał/a:
martin.h napisał/a:
ładna Pani matematyczka
Oksymoron
Widziałeś kiedyś ładną matematyczkę?
Nie przypominam sobie, ale jeśli są ładne polonistki, nauczycielki biologii czy historii to matematyczki też pewnie się znajdą Anonymous - Czw 16 Wrz, 2010
M napisał/a:
Rzeczywiście. Zawsze było wrażenie że wąsy ciągną się aż do cipy.
prawda KarQ - Czw 16 Wrz, 2010 Mi wyszło 0,888888888888888888888
Więc coś w tym musi być Anonymous - Czw 16 Wrz, 2010
KarQ napisał/a:
888888888888888888888
Takie ósemki to często Marcelowi wychodząAnonymous - Czw 16 Wrz, 2010
M napisał/a:
Ja jebie, takie zadanie w gimnazjum? Przeciez to jest 3 klasa podstawówki
obrażasz mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GeKo - Czw 16 Wrz, 2010 karwa jak dobrze że nie muszę już nic liczyć oprócz podatków Janusz - Pią 17 Wrz, 2010
Cytat:
karwa jak dobrze że nie muszę już nic liczyć oprócz podatków
karwa a ja mam jeszcze poprawkę z matmy i finansów
do tego z finansów mam mega flustratke... nie widzę tej kampani wrześniowej a raczej październikowej
właśnie ogarnia ktoś taki przedmiot jak finanse ?? (ale nie ze liczenie kapuchy ) bo potrzebuje korków zefir - Pią 17 Wrz, 2010 co potrzebujezz?? finanse publiczne, miedzynarodowe??
studiowanie... piekny czas, choc moj organizm srednio go wspomina Janusz - Pią 17 Wrz, 2010
zefir napisał/a:
co potrzebujezz?? finanse publiczne, miedzynarodowe??
studiowanie... piekny czas, choc moj organizm srednio go wspomina
przepływy itp itd zefir - Pią 17 Wrz, 2010 w sensie cash flows?? tak?? ale co wskazniki?? jak cos moge poszperac w notatkach, tylko nie wiem czego szukac