Kulturka - [M] The Black Angels - "Phosphene Dream"
Bart - Pią 17 Wrz, 2010
PiTT napisał/a:
nawet awatara masz przygnębiającego
eee, mnie ta srająca dziewczyna nawet bawi Janusz - Pią 17 Wrz, 2010
Żydomason napisał/a:
PiTT napisał/a:
nawet awatara masz przygnębiającego
eee, mnie ta srająca dziewczyna nawet bawi
takie wieczne zatwardzenie
w sumie to to życiowe nawet jestBart - Pią 17 Wrz, 2010 martin, weź trochę lsd i masz rozrywkę na kilka godzin:
PiTT - Pią 17 Wrz, 2010
Żydomason napisał/a:
martin, weź trochę lsd i masz rozrywkę na kilka godzin
tylko pamiętaj żeby wsadzić pod napletek martin.h - Sob 18 Wrz, 2010 Jeszcze 2 świeże kawałki:
The Black Angels perform "Bad Vibrations" live at Waterloo Records in Austin, TX
The Black Angels perform "Haunting At 1300 McKinley" live at Waterloo Records in Ausitn, TX
Młody Papież - Sob 18 Wrz, 2010 przecież nikt nawet na to nie kliknie... martin.h - Sob 18 Wrz, 2010
Młody Papież napisał/a:
przecież nikt nawet na to nie kliknie...
Wiem, ale przynajmniej nie będę musiał tego szukać na jutjubie
W sumie to trzebaby było napisać do chłopaków aby zatrudnili do teledysków jakieś landrynkowe cipki i wypożyczyli kilka bentleyów, wtedy pewnie ktoś z hothatcha by kliknoł PiTT - Sob 18 Wrz, 2010
martin.h napisał/a:
Młody Papież napisał/a:
przecież nikt nawet na to nie kliknie...
Wiem, ale przynajmniej nie będę musiał tego szukać na jutjubie
W sumie to trzebaby było napisać do chłopaków aby zatrudnili do teledysków jakieś landrynkowe cipki i wypożyczyli kilka bentleyów, wtedy pewnie ktoś z hothatcha by kliknoł
nie, wtedy by zaczęli zarabiać Michał - Sob 18 Wrz, 2010 martin - załóż sobie konto na jutubie i wszystkie filmiki dodawaj do ulubionych , nie będziesz musiał szukaćzefir - Nie 19 Wrz, 2010
Michał napisał/a:
martin - załóż sobie konto na jutubie i wszystkie filmiki dodawaj do ulubionych , nie będziesz musiał szukać