strick - Czw 22 Cze, 2006 Ja sie wybieram z sąsiadem! Jak bedziecie widzieli zaparkowanego przy odcinku srebrnego VTS'a z rejestracjami SMI... to poczekajcie przy nim
106 powodzenia! 3mam kciuki!Loko - Czw 22 Cze, 2006 Ja też bede tak jak już zowa pisał z nim się gdzieś przykleje na osie.
A tak na marginesie to czemu kolegi od vts nie ma na forum?michool_vt - Czw 22 Cze, 2006
106 napisał/a:
michool_vt napisał/a:
jakie pan sobie zyczy napisy na transparentach?:P
najlepiej DZIKI EDZIU : D
juz zlecilem moim czarnuchom wykonanie transparentu:D
mam nadzieje ze uda mi sie aparacikiem jakos ciekawie was uchwycic,zycze powodzenia strick - Czw 22 Cze, 2006 Niewiem, mało czasu ma aby wkońcu zacząć pisać! Mówi, że wnet pojawi sie na forum!106 - Czw 22 Cze, 2006
michool_vt napisał/a:
juz zlecilem moim czarnuchom wykonanie transparentu:D
mam nadzieje ze uda mi sie aparacikiem jakos ciekawie was uchwycic,zycze powodzenia
dzieki! to do zobaczenia .. jak bedziesz na serwisie, starcie lub mecie
to sie ujawnij : )Anonymous - Czw 22 Cze, 2006 ja sobie jade w niedziele po egzaminie objechac oesy.poupalac cos itp mam nadzieje ze nie zabije na zderzaku psa i wrobelka na spadaniu do lapanowa tak jak rok temu Bad-i - Pią 23 Cze, 2006
chayenne napisał/a:
swoja psychike
a no chyba ze tak Panie władzo Anonymous - Sob 24 Cze, 2006 no i juz sie zaczyna klimacik rajdowy.wczoraj do krakowa przyjechaly lancery od Dytkow.Leszek testowal wczoraj w Wisniowej a Bebenki w Rajbrocie.jeszcze Kolega Kazio Chelmecki bedzie testowal w Rajbrocie(felicia Kit Car) i trzeba zorganiowac jakies testy dla Bartka Grzybka tego od Hondy z ktorej filmik widzieliscie ze srodka podczas dzwonka na rajdzie elmot. mam namierzyc jutro jakas drozke na ktorj mozna zorganizowac testy zeby moznabylo przeleciec kilka razy Honde
dodam ze na rajdzie wawelskim pojedzie kolega Lukasz Gadowski maluszkiem.
tu filmik z poczynan Gadzia i jego maluszka na GSMP
Filmik z GSMP106 - Czw 29 Cze, 2006 i po prologu.... mi sie nie podobalo. trasa wytyczona na okraglo, wszedzie
tasmy, ludzi mniej niz w zeszlym roku, kierowcy raczej zeby nie uszkodzic
auta - mialem nadzieje ze bedzie lepiej. prolog to prolog widowiskowo musi
byc. jak zawsze na plus rozgrzane do czerwonosci tarcze hamulcowe.
wygral kuchar, w oscie pierwszy frycz, bardzo ladnie prezentowal sie guzek
w nowym nabytku - c2 s1600. kuzaj - 8, solowow - 11 - a wygladalo jakby
na czas jechali.
pare zdjec:
my juz po opisie i zapoznaniu, jutro BK i start o 20, w sobote rajd. trasa jak
rok temu bardzo szybka, z duza iloscia szybkich zakretow, momentami ciasno,
sporo syfu na drodze - latwo nie bedzie : )Anonymous - Czw 29 Cze, 2006 Ja trzymam za was kciuki. OGNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :571: :571: :571: :571: :571: :571: :571:Loko - Czw 29 Cze, 2006 No i po prologu Frycz chyba najładniej zamiatał saxorulez - Pią 30 Cze, 2006 a Lubiak??Jakarti - Pią 30 Cze, 2006 gut lak chopoki - czekomy na relacje strick - Pią 30 Cze, 2006 Powodzenia! Niestety nie będe was oglądał z bliska! Nie moge jechać Anonymous - Pią 30 Cze, 2006 tu macie odp. na rózne pytania
http://www.rallyonline.pl/