To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - ZNICHA NA MYJNIE

Anonymous - Czw 22 Cze, 2006

troche daleko jak dla mnie... z mojego Targowka ;-)
ja mam kolo siebie reczna za... 12PLN najpierw --> Karcher potem duzoo piany to juz recznie znowu Karcher i suszenie to zera. z hydro czy termo :566: woskiem ok 20

szkoda ze nie mam warunkow zeby samemu myc autko to jest for sure! najlepsza myjnia na swiecie! :D

strick - Czw 22 Cze, 2006

Całe szczęście że mieszkam w domu, bo nikt nie umyje Ci lepiej auta niż ty sam!!!
anjas - Czw 22 Cze, 2006

Ja też mieszkam w domu, ale mam takich zajebistych sąsiadów moherowych emerytów, którzy mają gorącą linię ze strażą miejską i jak tylko ktoś myje samochód na podwórku to po nich dzwonią... Tacy motyla noga ekolodzy :560:
A jak sami motyla noga palą w piecach jakieś opony, albo wylewają szambo na własne podwórka to jest OK.
Tragedia...

A na swoim podjeździe nie mozesz sobie umyś auta? A co do sąsiadów to też mam nieciekawych!
anjas - Czw 22 Cze, 2006

No właśnie nie - przepisy ekologiczne - i to mnie wkurza!
Żeby myć samochód musi być zamknięty obieg wody czy coś takiego.
Przez 10 lat myłem i było ok, ale się pozmieniało :565:

Ja bym zrobił coś z sasiadami! np. :573:

1. PANOWIE ! troche Wam sie cos zboczylo! chwile czlowiek nie wejdzie na forum juz porzadek szlag trafil... :D kurde :D ale jestem zly :D :D :D

2. Oczywiscie myjnia jest RECZNA!!! O automatycznej bym nie pisal. Jak napisalem na inne jezdza ci ktorzy swoich aut nie lubia!

3. Ustalilem z wlascicielem ze najlepszy i sprawdzony sposob to # rejstr.
708523 <- to jest numer gg ktory mam ale prawie wcale nie uzywam. Ci ktorzy sa zainteresowani znicha - wysylac mi tam swoje numery blach...
mam nadzieje ze sie pomysl podoba.
pozdr.

Niemy - Czw 22 Cze, 2006

anjas napisał/a:
Ja też mieszkam w domu, ale mam takich zajebistych sąsiadów moherowych emerytów, którzy mają gorącą linię ze strażą miejską i jak tylko ktoś myje samochód na podwórku to po nich dzwonią... Tacy motyla noga ekolodzy :560:

:566: :570: :546: :549: :551: :550: :554: :558: :632: :659:

PARANOJA

dla mnie jest to nie do pomyslenia zeby nie mozna bylo umyc auta na swoim wlasnym podworku!!

ja myje zawsze sam, po pierwsze z oszczednosci, po drugie jak zrobie to sam to jestem pewny ze jest to dobrze zrobione :)

Jimek jesli myjesz auto raz na tydzien i placisz za to 70-80 zl to pewnie nie narzekasz na brak szmalcu zioom

Jakarti - Czw 22 Cze, 2006

Niemy - jestem z Toba :)
ja place za myjke 16 i daje tipa :D z zewn nie lubie myc auta :D a w srodku owszem i to zawsze robie sam - takze rozumiem o czym mowisz :D

ja tez chce znizke, ale jeszcze numerow blach nie znam... jutro pewnie poznam...
Niemy - Czw 22 Cze, 2006

Jakarti napisał/a:
Niemy - jestem z Toba :)
ja place za myjke 16 i daje tipa :D z zewn nie lubie myc auta :D a w srodku owszem i to zawsze robie sam - takze rozumiem o czym mowisz :D

a ja przeciwnie-lubie myc z zewnatrz, a mycie wew przewaznie zlecam komus nieodplatnie ;)

Loko - Czw 22 Cze, 2006

Ja też lubie mys autko z zewnatrz i wewnatrz, i wcale nie trzeba mieszkać w domu, żeby móc to spokojnie robić, wystarczy mieć na osiedlu myjke osiedlowa :)

JA lubie umyć sobie z zewnątrz autko! Ale w środku to już inna sprawa! Zawsze jak matka w domu dokurza to przy okazji i autko zrobi :)
michool_vt - Czw 22 Cze, 2006

--> myjnia toples <--
:P

Michał - Czw 22 Cze, 2006

nie gadaj, ja tam do ciebie to nie jade , szyby tłuczą, samochody sie psują, jakies fatum nad tą pragą :D