jadąc do pracy z brooklynu swojego masz ich po drodze na alejach , zaraz za budynkiem karchera ( po prawej stronie na al. Jerozolismkich, z 1 km za pruszkowem
no to już lepiej niech jedzie do rudego Michał - Czw 23 Wrz, 2010 czemu ?
Przeca wstąpić do nich sobie jadąc do pracy nic nie kosztuje ...kubas - Czw 23 Wrz, 2010 W imię koleżeńskiej solidarności i nie polepszania dobrobyt konkurencji kolegi z forum Tak mi się zdaje hehe. Choć pewnie anjas już dawno zdrapał to paznokciem Michał - Czw 23 Wrz, 2010 whateva
podjedz do carspa bo masz po drodze ...KonradMK - Czw 23 Wrz, 2010 i nie każ Majkowi tego powtarzać trzeci raz. Kumasz leszczu? No. To zapier... do carspa zanim Majk zrobi ci drugą dziurę w dupie. Leszczu.
Anonymous - Czw 23 Wrz, 2010 michał to już u nich pracujesz?kubas - Czw 23 Wrz, 2010 Michał - Czw 23 Wrz, 2010 Czy dla nich pracuje ?
To za dużo powiedziane. Poprosili mnie o pare filmów, więc im zrobiłem.
A napisałem tak, bo andrzej codziennie koło nich przejeżdża.
ps. skasowałem ostatniego posta. To co napisałem to nie moja sprawa.strick - Czw 23 Wrz, 2010 a ja przeczytałem co tam pisałęs
Nie ładnie tak pisać o kolegach z forum M - Czw 23 Wrz, 2010 Ja pracuje dla Eseta.206 Gti - Czw 23 Wrz, 2010 Majki - jestem mistrzem!Michał - Czw 23 Wrz, 2010 heheheh
stricku weź bo zaraz sie zacznie
napisałem to o czym wie marcel i rudy. Nie interesują mnie ich przepychanki. Ja robie filmy, a oni coś innego. A że nie żyją ze sobą w zgodzie, naprawdę mnie to nie interesuje.strick - Czw 23 Wrz, 2010 zaraz sie zacznie, pięć dziesięć piętnaście
Na gg już sie mnie pytali co napisałeś Michał - Czw 23 Wrz, 2010 przekieruj ich tutaj , bo powtórzyłem to co napisałemAnonymous - Czw 23 Wrz, 2010 wiec o co chodzi?