Techniczne - Zdjęcie deski rozdzielczej saxo z wiązką potrzebne
Jaco - Śro 20 Paź, 2010
misiek86electro napisał/a:
była kosmetyka bo strasznie zaniedbana
a tak na poważnie to bardzo ładnie ta deska wygląda, nie wiem czy to tylko kwestia zdjęcia Na czym polegała ta kosmetyka , jakieś specjalne zabiegi czy tylko gruntowne czyszczenie?misiek86electro - Czw 21 Paź, 2010 W niektórych miejscach ukapana klejem, troche dziur było (pewnei jakieś car audio). Ogolna kosmetyka i odświeżenie. Wyrzuciłem z 3 kg kabli głośnikowych z pod niej i troche przemoczonego wygłuszenia jak to w saxo odświeżyłem sobie wentylacje etc
Flock napewno był by najlepszym rozwiazaniem ale $ ,lepiej kase na opony przenaczyc i upalac
moze kiedyś..... Janusz - Czw 21 Paź, 2010
Cytat:
Flock napewno był by najlepszym rozwiazaniem ale $ ,lepiej kase na opony przenaczyc i upalac
no nareszcie ktoś z porządnym podejściem a nie 15 razy kombinować z silnikiem zadawać milion pytań i nie jeździc...:Pjarek-malopolska - Czw 21 Paź, 2010 Lepiej jezdzić po białym misiek86electro - Czw 21 Paź, 2010 A po zielonym?? qbica - Czw 21 Paź, 2010 proponuje jezdzic po zielonym na bialym jarek-malopolska - Pią 22 Paź, 2010 To tak jak w najstarszej zagadce swiata: Czarne na czerwonym jezdzi po zielonym kubas - Pią 22 Paź, 2010
jarek-malopolska napisał/a:
To tak jak w najstarszej zagadce swiata: Czarne na czerwonym jezdzi po zielonym
murzyn na jawie pędzi po trawie ?jarek-malopolska - Pią 22 Paź, 2010 Prosze o pomóg dla kubasa ode mnie koma600 - Czw 03 Mar, 2011 Mógł by ktoś dać jakieś wskazówki co do zdjęcia dechy rozdzielczej w saxo 99r ?
Bo z kumplem będziemy wyjmować ja do floku i czy są jakieś specjalne śrubki gdzie ukryte ?
Coś od strony silnika czy to bajka jakaś?misiek86electro - Nie 06 Mar, 2011 w 2001 roku masz +,- 3 śruby od strony komory silnika pod szybą (szóstki). Po jednej śrubie z lewej i prawej stronie od strony kabiny przy drzwiach (ósemki). I od strony również kabiny masz przy tunelu chyba dwie. To było by na tyle z tych głównych koma600 - Nie 06 Mar, 2011 Dobra dzięki ale już decha zdjęta ..