Anonymous - Czw 23 Wrz, 2010 Rozmowa o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiejnocy...
Jest duuużo właścicieli 2oo dumnie nazywających się motocyklistami, a tak na prawdę nie mających z ww. wiele wspólnego - począwszy na umiejętności jazdy, a na sposobie skończywszy. Ale temu winny jest system szkolenia, że koleś po kliku km na placu i na mieście jakąś mz kupuje 2oo o mocy 100+ km. Inna rzecz, że motocykle zapewniają dużo lepsze osiągi za dużo mniejsze pieniądze i wielu takich później ląduje w kostnicy.
Nie powiedziałem, że używanie lusterek jest niepotrzebne... trzeba mieć oczy dookoła głowy, a lusterka, czasem się przydają choć w niektórych sprzętach widać w nich tylko Twoje ramiona.
Jacek - jak pisałem - debile są wszędzie, ale nie mierz wszystkich jedną miarą.Jacek - Czw 23 Wrz, 2010
grin napisał/a:
Rozmowa o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiejnocy...
Jacek - jak pisałem - debile są wszędzie, ale nie mierz wszystkich jedną miarą.
uwierz mi, nie mierzę, ale 95% to ciule...może ty do nich nie należysz więc peaceYarko - Czw 23 Wrz, 2010 mi - Czw 23 Wrz, 2010
grin napisał/a:
lusterka som dla leszczy
grin napisał/a:
rzadko kiedy zdarza się, że coś porusza się w dużym ruchu tak sprawnie jak motocyklista.
grin napisał/a:
lusterka, czasem się przydają
no sorry... Próbujesz usprawiedliwić motocyklistów nie patrzących w lusterka, bo przecież i tak są najszybsi na drodze, więc po co im wiedza o tym, co dzieje się z tyłu.
Conrado rulez! (w końcu hądziarz...)Anonymous - Czw 23 Wrz, 2010 Tak przyznaje - sam czasem nie spoglądam w lustra szczególnie gdy lecisz grubo w dużym ruchu - wiem wiem... złe to itp itd. Na trasie czy gdy jedziesz rekreacyjnie zawsze wolę wiedzieć czy jakiś ambitniejszy nie zrobi mi garażu z dupy. Dlatego "czasem"
Szkoda Jacek, że miałeś okazję poznać tylko te 95%, bo reszta, 5%, a może jednak więcej to na prawdę świetni ludzie, dla których 2oo to nie tylko lans w skórze pod kolumną, ale część ich życia.
A conrado to pojechał... Janusz - Czw 23 Wrz, 2010
mi napisał/a:
Conrado rulez! (w końcu hądziarz...)
no ba, a na dodatek z tego co pamiętam to miał civica w budzie carlosa po tjuningu optycznym i 1.4 pod maska was79 - Czw 23 Wrz, 2010 jak wyczyniał takie kwiatki za kółkiem jak na mopliku, to nawet to była zaduża pojemność M - Czw 23 Wrz, 2010 Kolega zaprosił was ładnie na zakończenie sezonu a wy wylewacie żale jak jacyś sfrustrowani kapelusznicy...Janusz - Czw 23 Wrz, 2010
was79 napisał/a:
jak wyczyniał takie kwiatki za kółkiem jak na mopliku, to nawet to była zaduża pojemność
e tam, on szedł w neony itp Bonczek - Czw 23 Wrz, 2010 Tu zdjęcia Conrada i jego samochodu
http://www.jr-tuning.pl/honda_maxi.htmlwas79 - Czw 23 Wrz, 2010 o ja yebie i ten tytuł manager Anonymous - Czw 23 Wrz, 2010 jest clear look i lampy lexus jest lans...
eee tam ja się nie obrażam. Przecież mówili mi wszystcy, że Wy dziwni jesteście Jacek - Czw 23 Wrz, 2010
grin napisał/a:
Szkoda Jacek, że miałeś okazję poznać tylko te 95%, bo reszta, 5%, a może jednak więcej to na prawdę świetni ludzie, dla których 2oo to nie tylko lans w skórze pod kolumną, ale część ich życia.
i tu się mylisz, miałem motor i to nie jeden, poznałem różnych ludzi pozdrawiam ziom.
dalej twierdzę że 95% debili na motorach to debile...czy jakoś tam..M - Czw 23 Wrz, 2010
Jacek napisał/a:
grin napisał/a:
i tu się mylisz, miałem motor i to nie jeden, poznałem różnych ludzi pozdrawiam ziom.
dalej twierdzę że 95% debili na motorach to debile...czy jakoś tam..
To tak jak u nas na forum, tylko procent mniejszy Jacek - Czw 23 Wrz, 2010