Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Xsara II 1,6 16V 110KM
martin.h - Pią 24 Wrz, 2010 Ja pracuję w ASO i uważam, że trochę przesadzacie kubas - Pią 24 Wrz, 2010 U Marka w ASO serwują pyszną kawę o 6 rano KarQ - Sob 25 Wrz, 2010 Nikt więcej nie zapyta o maila i podłogę
Ktoś mądrze napisał w innym temacie, że trzeba mieć umiar
A inny ktoś dodał:
+1
Vlodarsky - Pią 01 Paź, 2010
AndreXSi napisał/a:
Vlodarski
Vlodarsky
AndreXSi napisał/a:
Tak Vlodarski, wszystkie ASO są kryształowe
a tak z ciekawości miałeś na to jakiś dowód, że jest słabsza ? reklamowałeś ich usługę później ? zapłaciłbyś za ew. badanie na hamowni lub za diagnostykę gdyby się okazało, że jest dobrze ? zgłosić możesz, że masz wiatry po fasoli jadąc 85km/h zawsze o 6 rano. Jeśli nie jesteś w stanie tego pokazać/udowodnić/zaprezentować serwisowi to nie wymagaj, żeby sprawdzali każdą rzecz "bo tobie się wydaje" bo późnie jak się okaże, że jest dobrze to będziesz mówił "przecież mam gwarancję i nie zapłacę za to sprawdzenie mojego wymysłu"
ja kiedyś byłem w kiblu - skończył się papier więc wyszedłem i już więcej tam nie wróciłem.Vlodarsky - Pią 01 Paź, 2010
martin.h napisał/a:
Ja pracuję w ASO i uważam, że trochę przesadzacie
rzuć tą robote !! to złodzieje i nie powiem co jeszcze 106 - Pią 01 Paź, 2010
Vlodarsky napisał/a:
martin.h napisał/a:
Ja pracuję w ASO i uważam, że trochę przesadzacie
rzuć tą robote !! to złodzieje i nie powiem co jeszcze
.... i mowia o tym wszyscy od warszawy az po rzeszow! albo jeszcze dalej!
Anonymous - Pią 01 Paź, 2010
Vlodarsky napisał/a:
a tak z ciekawości miałeś na to jakiś dowód, że jest słabsza ? reklamowałeś ich usługę później ? zapłaciłbyś za ew. badanie na hamowni lub za diagnostykę gdyby się okazało, że jest dobrze ?
Jedynum dowodem była dupohamownia. Mieliśmy 6 407-mek które trafiły do nas jako nowe i w tej jednej było nie halo.
Gdyby to było moje auto to ciągnałbym tą sprawę dalej, a jako że było non stop używane i ten spadek mocy nie uniemożliwiał użytkowania temat olałem.
Uwielbiam ten Twój ton wypowiedzi Widać że pracujesz w ASO bo właśnie próbujesz mi udowodnić że nie miałem racji i auto rozwijało pełną moc, a mnie się tylko coś ubzdurało martin.h - Pią 01 Paź, 2010 Nie no, każde takie zgłoszenie rozpoczyna się podłączeniem do kompa, jeśli nie ma kodów usterek to do widzenia Anonymous - Pią 01 Paź, 2010 No właśnie. A często bywa tak że kodów błędów nie ma a z autem jest coś nie tak. Kody potrafi każda małpka zczytać, a poprawnie zweryfikować parametry już nie...dzik - Pią 01 Paź, 2010
AndreXSi napisał/a:
Jedynum dowodem była dupohamownia. Mieliśmy 6 407-mek które trafiły do nas jako nowe i w tej jednej było nie halo.
To chyba kazdego sprzetu dotyczy. Kupilismy do firmy dwie identyczne drukarki, wieksze kolorowe laserowki. Jedna zapierdziela jak szalona druga mysli minute nad kazda strone. Serwis problemu nie widzi, w dokumentacji jest podana predkosc max, brak slowa o predkosci min. Rozumiem ze czas obroki zalezy od strony, ale ten sam dokument na jednej wydrukujemy 10x szybciej. Bledow nie ma, wiec wszystko dziala.jarek-malopolska - Pią 01 Paź, 2010
Vlodarsky napisał/a:
waży 1100 kg przy 110 KM fajnie to jedzie
Idzie z dołu ? PiTT - Pią 01 Paź, 2010 szkoda że bez klimyk-mart - Sob 02 Paź, 2010 zamienie na tipo, ale nie wiem jaki silinik.
od nowoscie serwisowany w ASO, na naprawde ladnej 16".
po lifcie.Jakarti - Sob 02 Paź, 2010 pomimo tego, ze ladnie ja ukryles to w szybie na ostatnim zdjeciu odbija sie Citroen
powodzonka w sprzedazyVlodarsky - Sob 02 Paź, 2010
AndreXSi napisał/a:
Uwielbiam ten Twój ton wypowiedzi Widać że pracujesz w ASO bo właśnie próbujesz mi udowodnić że nie miałem racji i auto rozwijało pełną moc, a mnie się tylko coś ubzdurało
naucz się czytać ze zrozumieniem to będę miał o czym z Tobą rozmawiać - zwyczajnie nie lubię takiego ględzenia i wrzucania wszystkich do jednego wora... świadczy to o Twoim ograniczeniu tylko. W jednym monopolowym była niemiła Pani i później taki ktoś jak ty pisze "nie chodźcie do monopolowych - tam wszyscy są niemili !!! " Robisz hałas dla samego hałasu...
AndreXSi napisał/a:
Widać że pracujesz w ASO bo właśnie próbujesz mi udowodnić że nie miałem racji i auto rozwijało pełną moc, a mnie się tylko coś ubzdurało
próbuje Ci udowodnić, że nie zapłaciłbyś za kolejne badania udowadniające,że Twoje widzi mi się nie jest prawdą... na swój koszt zrobili podstawowe badania i wypuścili auto.
Wystarczy, ze jeden z tych samochodów miał innej firmy układ wtryskowy i będzie inaczej jechał.
dzik napisał/a:
To chyba kazdego sprzetu dotyczy. Kupilismy do firmy dwie identyczne drukarki, wieksze kolorowe laserowki. Jedna zapierdziela jak szalona druga mysli minute nad kazda strone. Serwis problemu nie widzi, w dokumentacji jest podana predkosc max, brak slowa o predkosci min. Rozumiem ze czas obroki zalezy od strony, ale ten sam dokument na jednej wydrukujemy 10x szybciej. Bledow nie ma, wiec wszystko dziala.
ale tu można jasno udowodnić na podstawie tej dobrej, że druga źle pracuje - w dokumentacji jest czas drukowania ? Jakaś tam podstawa jest żeby reklamować urządzenie.