To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - PiggyBack

MTW - Wto 28 Wrz, 2010

saxorulez, podzielę się wszystkim jak wszystko będzie zrobione
qbica - Wto 28 Wrz, 2010

;D
Janusz - Wto 28 Wrz, 2010

MTW napisał/a:
saxorulez, podzielę się wszystkim jak wszystko będzie zrobione

my¶lę ze głownie Tobie opłacałoby sie podzielić tym wcze¶niej z Saxo. Bo on akurat mody w saxo ma w mały paluszku :D (sami sobie dopowiedzcie którym dokładnie :D )

saxorulez - Wto 28 Wrz, 2010

chciałem kolegę przestrzec przed jakim¶ wyważaniem otwartych drzwi.. anyway czekamy na wyniki
jarek-malopolska - Wto 28 Wrz, 2010

W dziale ogłoszenia wklejone było ogłoszneie z motoallegro.pl fajnej niebieskiej 16v w dobrych pieniadzach, i stan wygladał również ok ale być może lepiej przełozyć ;) Powodzenia w pracach i byle tylko autko przez przekładke nie było zbyt długo unieruchomione bo to najczestsza bol±czka swap-ów :)
Barejka - Wto 28 Wrz, 2010

jarek-malopolska, masz cos do mnie? ;D
rasta - Wto 28 Wrz, 2010

Barejka, zajebiste dubsko ma ¶winia z twojego avatara xD Sorka za OT ale się wkręciłem :faja:
Loko - Wto 28 Wrz, 2010

rasta napisał/a:
Barejka, zajebiste dubsko ma ¶winia z twojego avatara xD Sorka za OT ale się wkręciłem :faja:
Znaczy się kręcissz ¶migłem? ;D
Barejka - Wto 28 Wrz, 2010

MTW - Wto 28 Wrz, 2010

jak auto wjedzie na warsztat bo na drugi dzień ma już odpalić bo swap z 1,4 na 1,6 16v piku¶ w tych autach wszystko poz a silnikiem chłodnic± i skrzynia półosiami ale ona wraz ze skrzynia mog± zostać te same
Cartoon - Wto 28 Wrz, 2010

MTW napisał/a:
jak auto wjedzie na warsztat bo na drugi dzień ma już odpalić bo swap z 1,4 na 1,6 16v piku¶ w tych autach wszystko poz a silnikiem chłodnic± i skrzynia półosiami ale ona wraz ze skrzynia mog± zostać te same

A potrafisz pisać po polsku? Tego powyżej nie da się czytać ;/

rasta - Wto 28 Wrz, 2010

Loko napisał/a:
Znaczy się kręcissz ¶migłem? ;D

Mało nie przekręciłem ¶migła :/ po tym jak Barejka powielił te dupska :rotfl:

Anonymous - Wto 28 Wrz, 2010

Czy to prawda że Twoje ¶migło czeka na uturbienie w promotorze?
rasta - Wto 28 Wrz, 2010

Moje ¶migło już dawno zostało uturbione ;D
fydi - Wto 28 Wrz, 2010

MTW napisał/a:

skoro zostawiasz półosie, to wnioskuje z tego, że całe zawieszenie też będzie z 1,4? :/