MTW - Wto 28 Wrz, 2010 saxorulez, podzielę się wszystkim jak wszystko będzie zrobioneqbica - Wto 28 Wrz, 2010 Janusz - Wto 28 Wrz, 2010
MTW napisał/a:
saxorulez, podzielę się wszystkim jak wszystko będzie zrobione
my¶lę ze głownie Tobie opłacałoby sie podzielić tym wcze¶niej z Saxo. Bo on akurat mody w saxo ma w mały paluszku (sami sobie dopowiedzcie którym dokładnie )saxorulez - Wto 28 Wrz, 2010 chciałem kolegę przestrzec przed jakim¶ wyważaniem otwartych drzwi.. anyway czekamy na wynikijarek-malopolska - Wto 28 Wrz, 2010 W dziale ogłoszenia wklejone było ogłoszneie z motoallegro.pl fajnej niebieskiej 16v w dobrych pieniadzach, i stan wygladał również ok ale być może lepiej przełozyć Powodzenia w pracach i byle tylko autko przez przekładke nie było zbyt długo unieruchomione bo to najczestsza bol±czka swap-ów Barejka - Wto 28 Wrz, 2010 jarek-malopolska, masz cos do mnie? rasta - Wto 28 Wrz, 2010 Barejka, zajebiste dubsko ma ¶winia z twojego avatara Sorka za OT ale się wkręciłem Loko - Wto 28 Wrz, 2010
rasta napisał/a:
Barejka, zajebiste dubsko ma ¶winia z twojego avatara Sorka za OT ale się wkręciłem
Znaczy się kręcissz ¶migłem? Barejka - Wto 28 Wrz, 2010 MTW - Wto 28 Wrz, 2010 jak auto wjedzie na warsztat bo na drugi dzień ma już odpalić bo swap z 1,4 na 1,6 16v piku¶ w tych autach wszystko poz a silnikiem chłodnic± i skrzynia półosiami ale ona wraz ze skrzynia mog± zostać te sameCartoon - Wto 28 Wrz, 2010
MTW napisał/a:
jak auto wjedzie na warsztat bo na drugi dzień ma już odpalić bo swap z 1,4 na 1,6 16v piku¶ w tych autach wszystko poz a silnikiem chłodnic± i skrzynia półosiami ale ona wraz ze skrzynia mog± zostać te same
A potrafisz pisać po polsku? Tego powyżej nie da się czytać rasta - Wto 28 Wrz, 2010
Loko napisał/a:
Znaczy się kręcissz ¶migłem?
Mało nie przekręciłem ¶migła po tym jak Barejka powielił te dupska Anonymous - Wto 28 Wrz, 2010 Czy to prawda że Twoje ¶migło czeka na uturbienie w promotorze?rasta - Wto 28 Wrz, 2010 Moje ¶migło już dawno zostało uturbione fydi - Wto 28 Wrz, 2010
MTW napisał/a:
jak auto wjedzie na warsztat bo na drugi dzień ma już odpalić bo swap z 1,4 na 1,6 16v piku¶ w tych autach wszystko poz a silnikiem chłodnic± i skrzynia półosiami ale ona wraz ze skrzynia mog± zostać te same
skoro zostawiasz półosie, to wnioskuje z tego, że całe zawieszenie też będzie z 1,4?