Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] kubeł Mirco WRC i pasy 3" racing
Anonymous - Pon 11 Paź, 2010
qbica napisał/a:
dziekuje za opinie, tych ktorzy jezdzili w takich pasach, pomuki rozdane
tu foto pasow z linka od miśka
Obrazek
Jak jeszcze nie sprzedane to je biore, a rejcingi beda do pilota
też się na nie czaiłem ale brak klamr do mocowania za fotelem mnie zniechęcił, a puki co klatki nie planuję
btw mam foty fotela od tego gościa więc jak ktoś jest zainteresowany to mogę podrzucićmisiek86electro - Pon 11 Paź, 2010 naprawde warto poczekac druga podobna sztuke znajdziesz za pare tyg ,albo ja znjda misiek86electro - Czw 14 Paź, 2010 qubica w ciemno bym brał
tylko nie wiem czy Ci kolor bedzie pasował koma600 - Czw 14 Paź, 2010 no cena super opłaca się,qbica - Czw 14 Paź, 2010 gdyby byly czerwone juz by tej aukcji nie bylo Janusz - Czw 14 Paź, 2010
qbica napisał/a:
gdyby byly czerwone juz by tej aukcji nie bylo
a chcesz 3pk schrota?? czerwone ?? a ja bym przygarnął te qbica - Czw 14 Paź, 2010
Janusz napisał/a:
qbica napisał/a:
gdyby byly czerwone juz by tej aukcji nie bylo
a chcesz 3pk schrota?? czerwone ?? a ja bym przygarnął te
jak za darmo to dawaj 3" mi trzeba ictus - Sob 16 Paź, 2010 ja tylko moge potwierdzic ze racingi sa super... mam je i w dupowozie i w rajdowce na 15km szutrowym oesie sie sprawdzaja, dzwigienki przy gornych klamrach robia robote przy odpinaniugrzech - Sob 16 Paź, 2010 mam uzywane racingi bez homo, jak dalej zainteresowany to tanio opchneleon - Nie 17 Paź, 2010 ja jestem zainteresowany.. podasz cene na pw ?Janusz - Nie 17 Paź, 2010
Cytat:
ja jestem zainteresowany.. podasz cene na pw ?
ja tez grzech - Nie 17 Paź, 2010 125 pln + koszt przesylki (ewnt. odbior w warszawie/piasecznie)- za sztukę, czyli pasy racing bez homo, czerwone, 3'' 4 punkty, centralna klamra, używane (troche przybrudzone) - mam 2 sztukiqbica - Nie 17 Paź, 2010 Janusz i leon swój temat sobie załóżcie! Jak sie okaze ze nie bedzie dla mnie pasow to urwe łeb u samej dupy!
grzech, PW!was79 - Pon 18 Paź, 2010 Wprawdzie 2",a le dobra cena:
Pas 2'' nowe 3pkt i 4pkt 16 października 2010
Witam jak w temacie pas=y nowe z homologacja drogowa E4 kolor czerwony i czarny firma Racing posiadam kilka sztuk
cena: 85
telefon: 609 802 013
imię i nazwisko:
adres: Dabrowa Górnicza
województwo: śląskie
e-mail: wrc83@op.pl http://rajdy.hoga.pl/giel...trona=3&D=5&Sl=qbica - Pon 18 Paź, 2010 takie to bym jedynie do dupowozu bral z grzechem, jestem juz raczej dogadany, wiec zostaną mu jeszcze jedne pasy na sprzedarz a ja szukam teraz drugiego kubła