Yarko - Czw 07 Paź, 2010 tylko classicauto i WRC !Bonczek - Czw 07 Paź, 2010
M napisał/a:
przynajmniej nie ma połowy pisma w jakims lifestylowym pedalstwie.
To w niektórych gazetach strasznie razi martin.h - Czw 07 Paź, 2010
Yarko napisał/a:
tylko classicauto i WRC !
Classicauto jak najbardziej, najlepsza gazeta w Polsce, WRC było kiedyś świetne, obecnie tematy się wyczerpują (głównie technika i opisy rajdówek).
M napisał/a:
ale przynajmniej nie ma połowy pisma w jakims lifestylowym pedalstwie.
I to jest właśnie to za co lubię TopGear, że można też poczytać o czymś co nie jest związane z motoryzacją, ale widocznie jestem pedałem Cassis - Czw 07 Paź, 2010
martin.h napisał/a:
ale widocznie jestem pedałem
Nie ma to jak ocena na podstawie czytanych gazet
Najlepsze gazety to Motor i Autoświat! Drone - Czw 07 Paź, 2010
martin.h napisał/a:
I to jest właśnie to za co lubię TopGear, że można też poczytać o czymś co nie jest związane z motoryzacją, ale widocznie jestem pedałem
To podobno nie jest choroba. Walcz o swoje prawa
Kupuję każdy numer TG, ale te strony mogę wyrywać i Ci dosyłać jak chcesz.KonradMK - Pią 08 Paź, 2010
M napisał/a:
Ja od razu mówie ze mi Cars pasuje, bez jakiegoś orgazmu ale przynajmniej nie ma połowy pisma w jakims lifestylowym pedalstwie.
o nie ziom. lajfstajlowa może być tylko dziffka oceniona przez PiTTa. nie kumasz pojęć.
fydi - Pią 08 Paź, 2010 kupiłem v12 i przeczytałem artykuł. Krótko mówiąc test wygrał Williams rasta - Pią 08 Paź, 2010 Zły artykuł czytałeś, przecież test wygrał Focus RS 500 Bartli - Pią 08 Paź, 2010
martin.h napisał/a:
Classicauto jak najbardziej, najlepsza gazeta w Polsce,
Pod jakim względem?Cassis - Pią 08 Paź, 2010
fydi napisał/a:
Krótko mówiąc test wygrał Williams
Amen.martin.h - Pią 08 Paź, 2010
Bartli napisał/a:
martin.h napisał/a:
Classicauto jak najbardziej, najlepsza gazeta w Polsce,
Pod jakim względem?
Merytorycznym. Ludzie, którzy tam piszą robią to ciekawie i każdy numer mozna przeczytać od deski do deski za jednym strzałem.
A pozatym gazeta jest w pełni POLSKA, żadnego zagranicznego kapitału, żadnych przedruków, czyste MADE IN POLAND Bart - Pią 08 Paź, 2010
martin.h napisał/a:
gazeta jest w pełni POLSKA, żadnego zagranicznego kapitału
zabójcze argumenty!
napisz jeszcze, że autorzy są porządnymi katolikami martin.h - Sob 09 Paź, 2010
Żydomason napisał/a:
martin.h napisał/a:
gazeta jest w pełni POLSKA, żadnego zagranicznego kapitału
zabójcze argumenty!
napisz jeszcze, że autorzy są porządnymi katolikami
Argumenty to były w pierwszym zdaniu. A to, że gazeta jest polska uważam na plus w tych czasach gdy tak mało już pozostało w pełni polskich rzeczy.kamil - Sob 09 Paź, 2010 tak...argument jest oszałamiający Koleś od Classic jest w mega niszy - zgadzam się z Tym , że to super tytuł, ale w tym kraju na sprzedaży egzemplarzowej mało kto się utrzymuje, a reklamodawców jak na lekarstwo.
Kolejne argumenty typu: "fajnie bo nie ma reklam" to akurat gwoździe do trumny i szczerze, to Was nie powinno cieszyć ale smucić bo tytuł balansuje na cienkiej linii. Za chwile może już nie być super tytułu na rynku...ps - Sob 09 Paź, 2010 wiesz, czy zgadujesz? bo z tego co slyszalem od wpolwlasciciela, to tytul mial sie jakis czas temu bardzo dobrze... Szkoda by bylo, gdyby upadli :-/