Podsumowując autko może nie tak precyzyjne jak cliówka i pewnie na takim "RADOMIU"dostało by malutkie baty, ale bije ją na głowę w codziennym użytkowaniu
jak Clio sport?
kurde to musi byc mistrz bo moim zdaniem komfort jazdy w clio jest wielki.
jedno co daje sie odczuc to to, ze jednak na koleinach trzeba trzymac kiere, a jak z gazem to juz dwie rece by sie przydaly itr 911 - Pon 11 Paź, 2010 link do ogłoszenia z allegro
wszystko spoko, tylko brak informacji jak bardzo ten samochód był rozbityitr 911 - Pon 11 Paź, 2010
Bart napisał/a:
Cytat:
sprowadzony, (...) pierwszy właściciel
wszystko spoko, tylko brak informacji jak bardzo ten samochód był rozbity
no mocno!!! w poprzednim wcieleniu był...żukiem i to chyba jedynym w CH Michał - Pon 11 Paź, 2010 ales nayebau fotosklepu w pierwszym zdjeciu ...
ale fura - boska moim zdaniemitr 911 - Pon 11 Paź, 2010
Michał napisał/a:
ales nayebau fotosklepu w pierwszym zdjeciu ...
ale fura - boska moim zdaniem
celowo aby się w pierwszym foto ogłoszenia rzucało w oko
no taka zabawka dla nastolatka co tatu kupił na urodziny GeKo - Wto 12 Paź, 2010
Jakarti napisał/a:
a jak z gazem to juz dwie rece by sie przydaly
Kuba mialem okazje troche poupalać takie clio i w porównaniu do mojego to na koleinach i podczas przyspieszania to mozna kawke pić. To jedna z rzeczy wlasnie która mi sie bardzo podoba w w nowym clio że jest duzo bardziej cywilizowane.
itr 911, Też nie zamierzam kupować ale dorzuce kilka pytań, bo z wyglądu dla mnie jest kosior fura. Orientowałeś się jakie są możliwości dłubania tego? Są jakieś firmy ukierunkowane na to auto?itr 911 - Wto 12 Paź, 2010
GeKo napisał/a:
itr 911, Też nie zamierzam kupować ale dorzuce kilka pytań, bo z wyglądu dla mnie jest kosior fura. Orientowałeś się jakie są możliwości dłubania tego? Są jakieś firmy ukierunkowane na to auto?
Wiem, że z forum raczej nikt tej fury nie przytuli, ale zawsze można pogadać
Co do modów to ja nie zainteresowany w przypadku tego autka, ale widziałem już projekty(na necie ) podchodzące pod...400 kucy. Ile w tym prawdy???
Nie sądzę aby w PL ktoś już się za nowego corsarza zabieram, ale moce rzędu ok.230 nie są zapewne trudne do osiągnięcia itr 911 - Wto 12 Paź, 2010 np to znalazłem...Petropoulos Tuning Corsa OPC 375wheel hp
a myslalem, ze operacja tuning jest takim budzetowo chaupniczym programem:D:P
ale pania z kubelka bym przytulil:D
a corsa opc pewnie sie prowadzi tak jak i kazdy inny opel itr 911 - Wto 12 Paź, 2010
ade napisał/a:
a corsa opc pewnie sie prowadzi tak jak i kazdy inny opel
no i tu się mylisz bo zawias jest naprawdę dopracowany!
Może układ kierowniczy (wspomaganie zależne od prędkości) nie jest idealny, ale reszta naprawdę daje radę
To juz nie te lata i sporo się u błyskawicy pozmieniało jeśli chodzi o OPC
ps. miałem kilka mocnych osiek więc coś tam o tym wiem iQ - Wto 12 Paź, 2010 Auto mnie sie bardzo podoba. Dla mojej narzeczonej bylby w sam raz
GeKo napisał/a:
Orientowałeś się jakie są możliwości dłubania tego? Są jakieś firmy ukierunkowane na to auto?
Kuba mialem okazje troche poupalać takie clio i w porównaniu do mojego to na koleinach i podczas przyspieszania to mozna kawke pić. To jedna z rzeczy wlasnie która mi sie bardzo podoba w w nowym clio że jest duzo bardziej cywilizowane.
itr 911, Też nie zamierzam kupować ale dorzuce kilka pytań, bo z wyglądu dla mnie jest kosior fura. Orientowałeś się jakie są możliwości dłubania tego? Są jakieś firmy ukierunkowane na to auto?
Dam wams Morsa przy okazji to zobaczycie co to znaczy ostra jazda, jak w koleinie się depnie opór na 2 to lądujemy dwa pasy obok
Ps. O ile są ade - Wto 12 Paź, 2010
itr 911 napisał/a:
ade napisał/a:
a corsa opc pewnie sie prowadzi tak jak i kazdy inny opel
no i tu się mylisz bo zawias jest naprawdę dopracowany!
Może układ kierowniczy (wspomaganie zależne od prędkości) nie jest idealny, ale reszta naprawdę daje radę
To juz nie te lata i sporo się u błyskawicy pozmieniało jeśli chodzi o OPC
ps. miałem kilka mocnych osiek więc coś tam o tym wiem
no nie wiem... jezdzilem vectra c opc i astra H i jak dla mnie slabiutko.. z corsa moze cos lepiej bo to chyba na plycie fiata jest:D
oczywiscie pomijam insignie bo to klej mart jezdzil i twierdzi, ze niszczy evo na kłufceGotti - Wto 12 Paź, 2010 a czemu lampy są z najbiedniejszej wersji?