Drone - Pon 11 Paź, 2010 Temat postu: Re: pilny problem z włosami
Bart napisał/a:
Chłopaki pomocy!
W skrócie, trochę jestem zdenerwowany, więc nieco chaotycznie.
Kąpałem się dziś, chciałem umyć włosy i przez pomyłkę sięgnąłem po płyn do kąpieli - umyłem nim głowę! Zorientowałem się w czym rzecz i po chwili umyłem ją znów, tym razem już szamponem. Czy coś mi grozi, mogło się coś stać? Boję się.
PS. Mudlmy siem!
Jest sprawdzony staropolski sposób. Wsadzasz łeb do kibla i naciskasz spust.
Masz płukanie i wymyte minerały w jednym Konrad - Pon 11 Paź, 2010 stosując sposób Drone pamiętaj, żeby przed spłukaniem zamknąć deskę, żeby bakterie fecalis nie poleciały na ręcznik i szczoteczkę Jacek - Wto 12 Paź, 2010
konradone napisał/a:
:crazy:
chyba się zle zesrałeśk-mart - Wto 12 Paź, 2010 poka pokaMaciusiowy - Śro 13 Paź, 2010 otóż!
jako, że barta lubię i szanuję, chcąc go uspokoić, postanowiłem dzisiaj rano spróbować podobnie jak on (z tym, że nie przypadkowo, a celowo) umyć głowę płynem do kąpieli...w zasadzie umyłem nim wszystko...efekt...
piękne, lśniące włosy, korpus i jajka...
nie wiem, może efekt uboczny przyjdzie z czasem...je jednak jestem bardzo zadowolony i zastanawiam się, czy już na stałe nie przerzucić się na płyn zamiast szamponu
wspierasz maciusiowego bo jest ze ślaska??
a pomuk dla anjasa?Bart - Śro 13 Paź, 2010 aa, sorry, przeoczyłem Anjasa
Dziękuję za pomoc Panowie, z włosami już wszystko ok, tylko zakola mi się straszne robią, ale to chyba bez związku z płynem do kąpieli Maciusiowy - Czw 14 Paź, 2010
Bart napisał/a:
ale to chyba bez związku z płynem do kąpieli
nie, to efekt starczy GeKo - Czw 14 Paź, 2010 a ja myślałem że to od Ud Janusz - Pią 15 Paź, 2010 a ja się pytam gdzie jest mój pomuk