Walle - Pon 11 Paź, 2010 najlepiej jest mieć daw auta - jedno na zimowych, drugie na letnich. I się nie pindolisz wtedy. Jest lato bierzesz Patrola na letnich, jest zima bierzesz s2000 na zimowych. Proste.
Na targówku za 6 dych i panowie znajo się na literaturze, więc czas mile spędzony na konserwacji.M - Wto 12 Paź, 2010
Walle napisał/a:
najlepiej jest mieć daw auta - jedno na zimowych, drugie na letnich. I się nie pindolisz wtedy. Jest lato bierzesz Patrola na letnich, jest zima bierzesz s2000 na zimowych. Proste.
Na targówku za 6 dych i panowie znajo się na literaturze, więc czas mile spędzony na konserwacji.
Akceptują WIZĘ GOLT?KonradMK - Wto 12 Paź, 2010
M napisał/a:
Walle napisał/a:
najlepiej jest mieć daw auta - jedno na zimowych, drugie na letnich. I się nie pindolisz wtedy. Jest lato bierzesz Patrola na letnich, jest zima bierzesz s2000 na zimowych. Proste.
Na targówku za 6 dych i panowie znajo się na literaturze, więc czas mile spędzony na konserwacji.
Akceptują WIZĘ GOLT?
tylko Dinners ClubM - Wto 12 Paź, 2010 TO nie mam,
azor wychodzimy!Walle - Wto 12 Paź, 2010 Tylko platynajozekrj - Wto 12 Paź, 2010 w mojej warszawskiej dzielnicy 50zl z wywazeniem , nowym wentylem i rzechowaniem przez sezon.
akceptuja tylko papierki po gumie turbo albo donaldach od biedy mozna zostawic plnyM - Wto 12 Paź, 2010 Józek czy ja dobrze widzę że jeszcze pracujesz na windowsie 98? Michał - Wto 12 Paź, 2010 lepsze to niż Milenium Anonymous - Wto 12 Paź, 2010
M napisał/a:
Józek czy ja dobrze widzę że jeszcze pracujesz na windowsie 98?
kurna,permanentna inwigilacja!!!a kiedy na redtuba ktos wchodzi tez wiesz?? Michał - Wto 12 Paź, 2010 na bank ma strony na które sie wchodzi po tej
na początku błyo mi glupio , ale osrałem
fekaliada to nie jest zła rzecz ....M - Wto 12 Paź, 2010
rabarbar napisał/a:
M napisał/a:
Józek czy ja dobrze widzę że jeszcze pracujesz na windowsie 98?
kurna,permanentna inwigilacja!!!a kiedy na redtuba ktos wchodzi tez wiesz??
nie nie spokojnie, przeciez to widac na ikonie pod postamiYarko - Wto 12 Paź, 2010
KonradMK - Śro 13 Paź, 2010
jozekrj napisał/a:
w mojej warszawskiej dzielnicy 50zl z wywazeniem , nowym wentylem i rzechowaniem przez sezon.
akceptuja tylko papierki po gumie turbo albo donaldach od biedy mozna zostawic plny
podaj numer tel do zakładujozekrj - Śro 13 Paź, 2010 nie mam numeru , nawet dokładnego adresu
ul.Białołęcka pierwszy zakład po prawej stronie jadąc od trasy toruńskiej
wygląd warsztatu to taki PRL ale nigdy nic mi nie uszkodzili , nie zarysowali , zawsze dobrze wyważone i dokręconevitesse - Śro 13 Paź, 2010 w krakowie koszt 40-60 w zaprzyjaznionym warsztacie 20 zł