rasta - Nie 17 Paź, 2010 Głupoty wypisujecie, nic mnie po upalaniu nigdy nie nakurwiało
Jest okazja wyrwać coś grubego więc idą na handel.
Mam wstępnie kupca na 1 szt. więc jak ktoś jest zainteresowany jednym fotelem to też mogę opchnąć kaziu1985pn - Nie 17 Paź, 2010 jak taki kubeł sprawuję się przy dłuższej trasie ??GeKo - Nie 17 Paź, 2010 kaziu1985pn, Jak dla mnie to był rewelacyjny kubeł jeśli idzie o komfort codziennego użytkowania. Dupka wisi w powietrzu jakby, fajnie tłumi dziury, nie to co skorupy, nie wspominając o expercie po którym plecy nakur#$%^% na maksa. Na tor uważam super sprawa i do codziennego upalania. Ze względu na bezpieczeństwo w rajdówce wole skorupę i to uszatą.rasta - Nie 17 Paź, 2010 Dopóki nie wrzuciłem Gwintu to był mega komfort, jak wjechał Bill to musiałem kręgosłup przyzwyczaić, ale teraz żadna trasa nie jest mi straszna, a fura twarda jak beton i koła 18".
Skoro maja homologację FIA muszą być bezpieczne, wiadomo, że nie jest to wysoka pólka no ale za ta cenę.Anonymous - Nie 17 Paź, 2010 możesz podać ich wymiary - bo mi wyglądają na wąskie
mam na nie chęć ale nie wiem czy mi dupa w nie wejdzie rasta - Nie 17 Paź, 2010 Tu ma wymiary - http://www.rallyshop.pl/i...l-sparco-sprintrasta - Nie 17 Paź, 2010 Sprzedane jarek-malopolska - Pon 18 Paź, 2010
rasta napisał/a:
Sprzedane
Mozna zamykac rasta - Pon 18 Paź, 2010 Można was79 - Pon 18 Paź, 2010 a pomuki gdzie?Janusz - Pon 18 Paź, 2010 co teraz będzie ?? jakieś połkubły czy pełne odlewy ?? recaro, sparco ??