k-mart - Śro 10 Lis, 2010 Ale Szeja juz nie jezdzi Clio, tylko Type-R/eM.Bad-i - Śro 10 Lis, 2010
huy napisał/a:
Ale Szeja juz nie jezdzi Clio, tylko Type-R/eM.
Nie znasz sie Michał - Śro 10 Lis, 2010 Badi byku - to nie allegro ... poudzielaj sie troche na forum.
Wczoraj sie zarejesrtowałeś, masz 3 posty ... ehhhBad-i - Śro 10 Lis, 2010
Michał napisał/a:
Badi byku - to nie allegro ... poudzielaj sie troche na forum.
Wczoraj sie zarejesrtowałeś, masz 3 posty ... ehhh
wsiadaj na OSE i jedz przewietrzyć dynie - bo wpadne dzisiaj do Ciebie z wódżitsuJacek - Śro 10 Lis, 2010 Bad-i, zamieszaj jeszcze w herbacie Bad-i - Śro 10 Lis, 2010
Jacek napisał/a:
Bad-i, zamieszaj jeszcze w herbacie
ostatnio jak byłem u Majka to mu zamieszałem Jacek - Śro 10 Lis, 2010 hie hie hieBad-i - Śro 10 Lis, 2010 edytuje: dorzucam dywaniki z zatrzaskami Loko - Śro 10 Lis, 2010
Bad-i napisał/a:
edytuje: dorzucam dywaniki z zatrzaskami
Jest opcja kupienai samych dywaników? jestem poważnie zainteresownany Bad-i - Śro 10 Lis, 2010
Loko napisał/a:
Bad-i napisał/a:
edytuje: dorzucam dywaniki z zatrzaskami
Jest opcja kupienai samych dywaników? jestem poważnie zainteresownany
Taki gupi to ja nie jestem - "on zgasi światło a ja spadne"
Dywaniki to tylko extra bonusBonczek - Śro 10 Lis, 2010 To może chociaż same zatrzaski z dywaników żebym mógł lepiej pozycjonować i się nie przesuwać?martin.h - Śro 10 Lis, 2010 Bad-i wklej no jakieś fotki i daj ogłoszenie po angielsku z nr. telefonu lub mailem to wrzucę na 106rallye.co.uk106 - Śro 10 Lis, 2010
martin.h napisał/a:
Bad-i wklej no jakieś fotki i daj ogłoszenie po angielsku z nr. telefonu lub mailem to wrzucę na 106rallye.co.uk
od dnia dzisiejszego ogloszenie juz tam wisimartin.h - Śro 10 Lis, 2010
106 napisał/a:
martin.h napisał/a:
Bad-i wklej no jakieś fotki i daj ogłoszenie po angielsku z nr. telefonu lub mailem to wrzucę na 106rallye.co.uk
od dnia dzisiejszego ogloszenie juz tam wisi
Bad-i - Nie 19 Gru, 2010 dobra robie promocje swiateczna - 1.450