ja miałem oryginała z pamięcią na chyba 200 gier najlepsze było to ze gier było może 20... a potem po prostu sie powtarzały
kuzyn miał nieorginała i różnicy w graniu widać nie było PiTT - Śro 20 Paź, 2010 powiedz mu żeby nie sprzedawał bo Forza 3 nadal wymiata
na ps3 gram we wszystkie inne gry, ale x'a nie pozbędę się nigdy właśnie ze względu na Forzęanjas - Śro 20 Paź, 2010
PiTT napisał/a:
powiedz mu żeby nie sprzedawał bo Forza 3 nadal wymiata
na ps3 gram we wszystkie inne gry, ale x'a nie pozbędę się nigdy właśnie ze względu na Forzę
+1arssss - Śro 20 Paź, 2010 ja swojego x'a tez trzymam tylko dla Forzy
On musi sprzedac,bo potrzebuje kasy zeby pare rzeczy ode mnie kupic więc wolałbym żeby sprzedał.jarek-malopolska - Śro 20 Paź, 2010
arssss napisał/a:
On musi sprzedac,bo potrzebuje kasy zeby pare rzeczy ode mnie kupic więc wolałbym żeby sprzedał.
qbus - Śro 20 Paź, 2010 abstrahaujac od wszystkiego to pegasus to tez byla podroba Barejka - Śro 20 Paź, 2010
qbus napisał/a:
abstrahaujac od wszystkiego to pegasus to tez byla podroba
+1Bonczek - Śro 20 Paź, 2010 Apropo Forzy, graliście w iRacing na PC?
I ponawiam pytanie kto napina w Forze po sieci to moze bysmy pograli?fydi - Śro 20 Paź, 2010 to jak już odbiegamy tak od tematu, to ja się pochwalę, że ostatnio udało mi się podłączyć PC do Amigi CDTV (czyli 500) Trwało to cały dzień, ale warto było, bo teraz mogę ściągać gry z internetu i wrzucać do pamięci Amigi (1 mb ). Potem tylko nagrywanie na dyskietkę i można grac np. w north&south
Dlatego, jeżeli ktoś ma dyskietki do Amigi to chętnie przyjmę, bo niestety już mi się skończyły A jeszcze sporo gier do nagrania jest.Tomcat - Śro 20 Paź, 2010 Ja tylko powiem, że Gran Turismo jest pedał i prawdziwi faceci grają w Forze.arssss - Czw 21 Paź, 2010
Tomcat napisał/a:
Ja tylko powiem, że Gran Turismo jest pedał i prawdziwi faceci grają w Forze.
+1was79 - Czw 21 Paź, 2010 Zobaczymy w święta, jak pod choinką znajdziemy GT.
A wy będziecie mieli smutne święta opyerdalając zimną rybę i ze smutkiem na twarzy odpalać będziecie Forze
dobra, żartowałem GT zostanie jedynie marzeniem, bo ma szanse wyjść w 12489712395 roku Janusz - Czw 21 Paź, 2010 a ja nie wiem czemu sie tak wszyscy tym GT5 jaraja..... ja grałem na ps3 w to co już jest i to bez rewelki... nie wspominając już o tym ze odwzorowanie prędkości jest tragiczne. Jak tego nie poprawia to sobie ta gre można w dupe wsadzić.. tyle...vitesse - Czw 21 Paź, 2010 ja gram w forze przez neta jak cos to mozemy sie scignac