Jakarti - Nie 25 Cze, 2006 widzialem wczoraj tego VTS - automobil klub rzemieslink jesli dobrze pamietam - stoi dokladnie tam gdzie pisze Jimek - cyknalem fotke telefonem nawet Anonymous - Nie 25 Cze, 2006
Jakarti napisał/a:
widzialem wczoraj tego VTS
....wyglada na to ze sie zepsul
[ Dodano: Nie 25 Cze, 2006 ]
na pierwszej stronie jeszcze niejaki kolega dwaku (wspominany tutaj) napisal ze zaden vts nie przyjechal jeszcze na zawody i nie pokazal ze moze byc szybki.... hm....Dariano - Pon 26 Cze, 2006 Widocznie sie boimy i na zawody nie jezdzimy
[ Dodano: Pon 26 Cze, 2006 ]
Pewnie dlatego nikt nie jezdzi bo mało jest takich samochodów a poza tym z civica o tej samej pojemnosci mozna sporo wiecej wykrzesac .Wydaje mi sie ze z civicem saxo nie miało by zabardzo szans. Ale z taka iza 130 w tdi to raczej saxofon powinien sobie poradzic tak mysle.Niemy - Pon 26 Cze, 2006
Dariano napisał/a:
Ale z taka iza 130 w tdi to raczej saxofon powinien sobie poradzic tak mysle
ja mysle ze bez problemuGrzesiek VTS - Pon 26 Cze, 2006 Dariano Z Ibiza sobie radzi 110 myka bez zadyszki z 150 konna juz zaczyna sie zabawa ale saxo jest nadal z przodu Moj vtsik tak robi wiec może kierowca do pupy jest ,ale ważne ze go wyprzedzam :561:anjas - Śro 28 Cze, 2006 właśnie czytam na sr, że szykuje się jakiś wyścig... Który z VTS`ów podejmuje walkę z klekoczącą Izą?Michał - Śro 28 Cze, 2006 ja juz jestem ustawiony.
Ziomek chce seryjnego. heheh, bede po przeglądzie, z nowym sprzęgłem itd anjas - Śro 28 Cze, 2006 no to cool - czytałem, że nie potrzebujecie gapiów, ale w razie czego dajcie znać co i gdzie, bo chętnie bym się przyczaił gdzieś w krzakach i popatrzył z ukrycia Jakarti - Śro 28 Cze, 2006 chyba sie naprawil ten z sadyby bo juz go tam nie ma Michał - Śro 28 Cze, 2006
Kod:
o to cool - czytałem, że nie potrzebujecie gapiów, ale w razie czego dajcie znać co i gdzie, bo chętnie bym się przyczaił gdzieś w krzakach i popatrzył z ukrycia
bueheheheh, spoko spoko.Raczej wolałbym samemu, ale dam znać jakby coś sie zmieniło.
oczywiscie biore orzeszka tak jak dzik przykazał
ps. ale ktos na sr.pl pojechał dzikowi Anonymous - Śro 28 Cze, 2006
Michał napisał/a:
ja juz jestem ustawiony.
Ziomek chce seryjnego. heheh, bede po przeglądzie, z nowym sprzęgłem itd
to tylko fun, spokojnie Michał - Śro 28 Cze, 2006 wiem, jeszcze sie nie znamy, ale te pseud wyścigo to jest zarcik. Wiec, FUN ALL THE FUCKING TIEMAnonymous - Śro 28 Cze, 2006 ladnie. ursus i orzeszek rulez. Moze wez ze soba odrazu Lukasza i Dariano... (?) moze i ja pojade... przyleimy naklejke vts i nikt sie nie pozna... Dariano - Śro 28 Cze, 2006 Hihihi Z mila checia bym podlecial i uwiecznil pojedynek kamerka ale nie wiem czy oplaca mi sie jechec tyle km na jedna cwiartkie ale w sumie wasze geby zawsze milo widziec
[ Dodano: Sro 28 Cze, 2006 ]
och jaka awantura cie zrobiła i podniosł sie krzyk na SR smiac mi sie chce jak im sie dupy ponapinały dobrze ze u nas w klubie sa normalni ludzie ps - Śro 28 Cze, 2006 Michał - jakbyśta chcieli uwairygodnić pomiar, to możemy wystawić dwie serie - ja sie pisze.