michool_vt - Sob 23 Paź, 2010 rabarbar, hehe mocno
siekiera jest dobrym narzedziem do performancow, jednak bez młota, conajmniej 5kilowego czasami jest ciezko michool_vt - Sob 23 Paź, 2010 ps. przypomniał mi sie pewien performance.
w towarzystwie moich uduchowionych kulturalnie znajomych, przeprowadzilismy performance w dwoch aktach, polegał on na niekontrolowanym sprowadzeniu do parteru dwoch domkow letniskowych za pomoca wszystkiego co mielismy pod reką
I akt po ćwiartce na głowe - poległ pierwszy domek
II akt po połówce na głowe - poległ drugi domek
miał byc jeszcze III akt ale po otwarciu drzwi do domku natknelismy sie na spiacego lumpka (zył, bo sie ruszal i cos stekał) i odpuscilismy
domki znajdowaly sie na działce która kupił znajomy, zeby nie bylo ze to jakis rozboj
co do strat: 2 koszulki polo z postawionymi kolniezykami, "cios" od siekiery, okulary kolegi,
dwie ostatnie rzeczy zniknely jednoczesnie w ferworze walkiAnonymous - Sob 23 Paź, 2010 martin.h, Po wszystkim czyli tzw."małym hendrixie",preferowalismy halucynogeny +picie+ganja+amfa na zwałe,niezła palma po tym odbija
Bart, ja wiem czy barwne,ja zwykła dupa wołowa jestem
Edytowałem bo chyba mnie za bardzo poniosło w zwierzeniachMaciusiowy - Sob 23 Paź, 2010
Bart napisał/a:
rabarbar napisał/a:
michool_vt, tez byłem na takiej imprezie-wyyebalismy szafe za okno a pozniej był demontaz podłogi i scian za pomoca siekiery,pech chciał ze to była moja chata....
rabarbar, naprawdę masz barwne życie
spotkajmy się na imprezie...
ale u Ciebie Anonymous - Sob 23 Paź, 2010 Najlepszy temat Martina ! martin.h - Sob 23 Paź, 2010
Czesio napisał/a:
Najlepszy temat Martina !
Ekspercki martin.h - Sob 23 Paź, 2010 Tak apropo, gdyby ktoś chciał się wybrać do kina to w ostatni tydzień listopada będą to puszczać w chorzowskiej Panoramie, bilety po 8 zeta.Bart - Sob 23 Paź, 2010 martin, jak ogarniesz jakieś LSD to nie wykluczam, że się pojawię martin.h - Sob 23 Paź, 2010
Bart napisał/a:
martin, jak ogarniesz jakieś LSD to nie wykluczam, że się pojawię
Pomyślimy, tylko że po kwasie moglibyśmy nie zobaczyć tego czego chcemy Bart - Sob 23 Paź, 2010 martin.h - Sob 23 Paź, 2010 Janusz - Nie 24 Paź, 2010 Rabarbar jest moim mistrzem.... Moze napisałbyś jakąś autobiografie ??