Anonymous - Nie 31 Paź, 2010 wpadły nowe zdjęciafydi - Nie 31 Paź, 2010 drugie zdjęcie, jak puszcza niebieski dymek jest mistrzowskie!!! Anonymous - Nie 31 Paź, 2010 Ja tam takiego zdjęcia nie widzę fydi - Nie 31 Paź, 2010
Cytat:
Ja tam takiego zdjęcia nie widzę
Let me help you
rasta - Nie 31 Paź, 2010 Od razu widać, że silnik igła Anonymous - Nie 31 Paź, 2010 pokaz mi zimne 16v ktore nie dymiPiTT - Nie 31 Paź, 2010
Czesio napisał/a:
pokaz mi zimne 16v ktore nie dymi
moja r19 16v nie dymiła
zmień te zdjęcia jak chcesz sprzedać auto bo z takimi to na serio chyba liczysz na cud
umyj furkę, wyjedz w ciągu dnia na jakiś parking albo coś i cyknij po fotce z każdej strony
te foty wieczorowe tylko odstraszają
taka dobra rada Anonymous - Nie 31 Paź, 2010 PiTT pojawily siedokladnie takie zdjecia o jakich mowiszBarejka - Nie 31 Paź, 2010 dokladnie jak mowi PiTT, przy lampie wszystko wychodzi, tego co w dzien nie widac, niestety przy lampie bedzie zauwazone, porob dobre foty w dzien i pojdzie zaraz po wystawieniu ogloszenia Bart - Nie 31 Paź, 2010 problem w tym, że nie sprzedajesz zdjęć tylko samochód, a z tego co widać to naprawdę nie jest idealny egzemplarz (a sesja swoją drogą taka dość z dupy). Cena też chyba średnio okazyjna, obawiam się, że żeby pozbyć się colta będziesz musiał mocno spuścić z tonu.Michał - Pon 01 Lis, 2010
ANTENA FTW!!!!!!! M - Pon 01 Lis, 2010 Ciemne zdjęcie z długaśmym cieniem - debeściak.
Ach ten nasz griff wasq - Pon 01 Lis, 2010
Czesio napisał/a:
pokaz mi zimne 16v ktore nie dymi
hmmm
przez moje lapy przeplynelo okolo 6-7 aut 16V roznych marek roznych producentow + znajomi maja rozne roczniki i nigdy ale to nigdy nie widzialem zeby fura kopcila na zimnym Koto - Pon 01 Lis, 2010 "potrzebuje auta bardziej ekonomiczniejszego niż Gti"
Michał - Pon 01 Lis, 2010
Koto napisał/a:
"potrzebuje auta bardziej ekonomiczniejszego niż Gti"