No właśnie.
iQ - Śro 03 Lis, 2010 wracam z pracy, zagladam na forum a tu wszyscy święci Cartoon - Śro 03 Lis, 2010 Mi w tym roku w Wawie nie chcieli niestety podbić przeglądu z powodu opon
Problem załatwiło pożyczenie 2 kół od znajomego i założeniu ich na czas przeglądu Janusz - Śro 03 Lis, 2010 przecież to nie jest dział zamknięty, karfa...206 Gti - Śro 03 Lis, 2010 Dokładnie to już k.ur.w.a nie można o lewy przegląd zapytac na tym forum normalnie - to się porobiło - przeciez to jest forum dla ZAREJESTROWANYCH !!Gaydek - Śro 03 Lis, 2010 No kurwa M - Śro 03 Lis, 2010 Aaron przepraszam Adam
mam pytanie do Ciebie, czy zawsze jeździsz zgodnie z przepisami? 50 w mieście 90poza i nigdy w życiu nie przekroczyłeś?Greg - Śro 03 Lis, 2010 Zaraz się zacznie walka
Jeśli ktoś uważa, że w tym wątku jest coś nie tak, to zawsze może kliknąć taki "krzyżyk" w przeglądarce - już żale zostały tu wylane, jakiż to niepoprawny temat! Ojej! Marek23 - Śro 03 Lis, 2010
M napisał/a:
Aaron przepraszam Adam
Aaron,nasz anioł stróż.KonradMK - Śro 03 Lis, 2010 Jak on jest Aaron to kto jest Judaszem 206 Gti - Śro 03 Lis, 2010
M napisał/a:
mam pytanie do Ciebie, czy zawsze jeździsz zgodnie z przepisami? 50 w mieście 90poza i nigdy w życiu nie przekroczyłeś?
Jasne, że nie ! łamię przepisy ruchu drogowego nalogowo.
Ja nie mam nic do tego jak ktoś robi przegląd. Chodzi mi tylko o to, że jest to nierozsądne aby pytać/szukać gości co przymykają oko na przegladzie za pomocą powszechnie dostępnego forum. Bo rozumiem, że preferowaną odpowiedzią jest:
Tak Pan Xsawey Ygrekowski ul. Szulerów 4 01-240 jest starym łapówkarzem i zrobi Ci przegląd na Twoich łysych kołach. I tak mamy gadać na forum interetowym tak? Z tego można mieć na prawdę problemy- Poważnie.
Takie sprawy załatwia się inaczej... - jak to wszyscy wiemy. Jak ktoś nie wie jak to się robi - to pozostaje mu zakup nowych opon.206 Gti - Śro 03 Lis, 2010
Greg napisał/a:
Zaraz się zacznie walka
nic się nie zacznie.Greg - Śro 03 Lis, 2010 Wszystko super, a wiesz, że istnieje instytucja PW?
Hmm... ja chyba z policji jestem i szukam krętaczy siema - Śro 03 Lis, 2010 Greg, PeWu.206 Gti - Czw 04 Lis, 2010 Ok - ja zakończyłem temat - robta co chceta.