Jaco - Czw 04 Lis, 2010 Ja mam w garażu przewody z rejlika też mogę zmierzyć, ale jak hoy nie chce mi się iść do garażu..
EDIT: byłem, zmierzyłem i jeśli chodzi o te z tworzywa to wewnętrzna średnica to 6 mm. W komorze są jeszcze jakieś gumowe ich średnica to 8 mm idą bezpośrednio do listwy.
Dziękuje
2 pomuki się należą
dodam jeszcze, że u mnie od strony pompy i listwy były gumowe przewody o średnicy chyba 8 mm a między nimi te z tworzywa 6mmGeKo - Czw 04 Lis, 2010 Vlodku ja nie mogę zmierzyć bo do jutra do 13 nie mam dostępu do auta, a i tak pewnie zabiore się za niego o 18tej a sklepy wtedy pozamykane.
A ten przewód powrotny do pompy czy jakoś tak? jaką ma średnice bo z tego co pamietam jest cieńszy.
Jaco napisał/a:
dodam jeszcze, że u mnie od strony pompy i listwy były gumowe przewody o średnicy chyba 8 mm a między nimi te z tworzywa 6mm
Czyli co gdzieś jest zmiana średnicy po drodze?GeKo - Czw 04 Lis, 2010 Narozdawałem tych pomuków Aaa jeszcze o Dziku zapomniałem bo to on wymyślił żeby dać nowe Jaco - Czw 04 Lis, 2010 u mnie to w oryginale wyglądało +/- tak:
wiem jarek-malopolska - Czw 04 Lis, 2010 Za sam ten rysunek techniczny dał bym ze 3 pomuki qbica - Pią 05 Lis, 2010 rysunek gdzies zniknal Jaco - Pią 05 Lis, 2010 Hm faktycznie.. Będzie trzeba jeszcze raz wrzucić GeKo - Pią 05 Lis, 2010 przewodów nie wymieniłem, bo szczerze nie wiem którędy są poprowadzone. Nie ma ich ani we wnętrzu ani pod samochodem. Z baku odciągnięty syfilis o dziwo w baku nie było dużo, jakiś trochę opiłków, to sam filtr paliwa zaszlamowany ostro.qbica - Pią 05 Lis, 2010 przewody ida pewnie w tunelu srodkowym od dolu pod oslonami termicznymi wydechu itpKonradMK - Nie 07 Lis, 2010 najlepszy jest kret. wlewasz trochę ciepłej wody, potem kreta a po 15min znowu ciepłej wody. przewody czyste jak łza.