To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - moc w samochodach hh.org

anjas - Wto 27 Cze, 2006

Moderator Michał i tak pewnie rozpracuje wszystkie głosy i wszystko stanie się jasne ;) :D
Anonymous - Wto 27 Cze, 2006

niestety ja tez zaznaczyłem 2 opcje :(
Jakarti - Wto 27 Cze, 2006

miejmy nadzieje, ze wtedy tylko zartowal bo nie chcemy zeby Wielki Brat nas podgladal :) wyrzucimy go z forum najwyzej i juz , wiec Anjas jakby co - jestem z Toba !!
anjas - Wto 27 Cze, 2006

eeeeee tam, tak naprawdę to doskonale zdaję sobie sprawę, że anonimowość w necie jest wyłącznie pozorna i nie mam nic przeciwko podglądaniu wyników :) ...

... ale złośliwości nie mogłem sobie darować... :P

ale dzięki Jakusiu za wsparcie :)

saxorulez - Wto 27 Cze, 2006

chayenne nie kliknął bo nie ma hatcha :)

ale w sumie dziwne te podzialy... ledwo sie zalapalem... moze lepiej by jakos zrobic wykres i srednia wyliczyc... :D ile sredni klubowicz ma np do paki :D

heja ;-) to kto ma 210 i jakie autko?
anjas - Wto 27 Cze, 2006

no jak to? mega mocny miniak Jimiego - z podpisu wynika, że ma 212 koni :)

proponuje, by zalozyc post gdzie beda tylko i wylacznie wykresy mocy samochodow :) albo taki album niech moderatorzy zaloza :)
Vlodarsky - Wto 27 Cze, 2006

chayenne, kombinuje jak kogo objechać :) nie wklejajcie :)

a Jakarti sprawdzimy się ale narazie mi szkoda autka bo musze łożyska z tyłu na wahaczach wymienić, pompe wspomagania uszczelnić, wymienic linki sprzęgła które już czekają i być może zdejme głowice jeszcze bo chyba uszczelniacze mi już dają ciała...

Jakarti - Wto 27 Cze, 2006

JIMEK napisał/a:
:D ile sredni klubowicz ma np do paki :D

ja mam jakies od 15 do 25 krokow. pakamera niezbyt wielka ale daje rade, a reszta ? :)

Jaryś napisał/a:
heja to kto ma 210 i jakie autko?
anjas napisał/a:
no jak to? mega mocny miniak Jimiego - z podpisu wynika, że ma 212 koni
:oops: :D
to jeszcze moze ulec zmianie ;) pozdr. Jarys a anjasa jak jeszcze nie przewiozlem to przewioze... :D w nagrode za stanie na strazy mojego dobrego imienia :D hehe

[ Dodano: Wto 27 Cze, 2006 ]
aha i nie 212 a 212.9 czyli prawie 213 :D hehe... i nie wynika z podpisu a z wykresu z hamowni :D
http://forum.hothatch.org...?t=652&start=30

za jakies 2-3 tyg i ja shamuje swojego cara :) ciekawe co mi wyjdize... czy jakis prezent od fabryki dostalem...
Anonymous - Śro 28 Cze, 2006

ja chcialbym wrocic do swojej ostatniej wypowiedzi.... Mianowicie przepraszam za nia...
Teraz byl mecz hiszpanii ( :567: ) i troche (kratek) piwka sie wypilo... Wtedy to bylem trzezwy wiec nie wiedzialem co mowie.... nie mialem na mysli tego wszystkiego co pisalem... Nie chce zebyscie znali tylko moje nieludzkie oblicze ale zebyscie to ludzkie tez poznali. Przeciez zdaje sobie sprawe ze jeden czy dwa konie to jest mala roznica a czasami to nawet 20 koni to gowno daje na papierze jak na kolach nie czuc... to tak tylko w celu sprostowania.... poza tym to bylo hamowane w normalnych temperaturach jakos kilkanascie stopni a teraz co sie dzieje to spokojnie pewnie moge zaczac juz klikac na srodkowe okienka... no... w sumie to by bylo juz na tyle... jutro bede wiedzial chyba wiecej bo mozliwe ze sie shamuje... w sensie nie szamuje tylko w sensie s-hamuje. albo z-hamuje... no dobra ja juz sobie pojde bo chyba lamie jakis tam regulamin ze nie wolno pisac na forum po piwkach pozdrawiam wszystkich i tylko powiem ze ja tak nie zawsze po piwkach tylko akurat tak dzisiaj na smutno i nostalgicznie bo moja hiszpania odpadla wczesniej ukraina przeszla a holandia padla jak mucha to wszssztko takie smutne.... pozdraiw,am. branoc

[ Dodano: Sro 28 Cze, 2006 ]
jutro pewnie sobie skasujemuy ta wypowiedz ;)

ps - Śro 28 Cze, 2006

nieeeeeee - zachowamy dla potomnych :D