1) Type “about:config” (without the quotation marks) into the location bar
2) Click the “I’ll be careful, I promise!” button
3) Filter “browser.urlbar.maxRichResults”
4) Double click the row and reset the value to “0″
PS zrób upgrade do 3.6.10Bad-i - Wto 09 Lis, 2010 Kondziu daj do siebie numer komGaydek - Wto 09 Lis, 2010 Bad-i, kompletnie nie wiem o co Ci chodzi , ale wejdź tu http://www.macromedia.com..._manager07.html i kliknij "Usuń wszystkie".dzik - Wto 09 Lis, 2010 U mnie dziala tak:
preferences/privacy/location bar -> history
clear your recent historyleon - Wto 09 Lis, 2010 Badi a nie masz czegoś takiego jak dodane pewne strony do ulubionych, porobione zakładki etc - wtedy nawet po wyczyszczeniu historii one będą się wyświetlały w pasku adresu?? Bad-i - Śro 10 Lis, 2010
leon napisał/a:
Badi a nie masz czegoś takiego jak dodane pewne strony do ulubionych, porobione zakładki etc - wtedy nawet po wyczyszczeniu historii one będą się wyświetlały w pasku adresu??
nie mam KonradMK - Śro 10 Lis, 2010 na forach w necie piszą że to jest bug i już. może dotyczy tylko Visty?PieQt - Śro 10 Lis, 2010
Bad-i napisał/a:
leon napisał/a:
Badi a nie masz czegoś takiego jak dodane pewne strony do ulubionych, porobione zakładki etc - wtedy nawet po wyczyszczeniu historii one będą się wyświetlały w pasku adresu??
nie mam
Badi nie ma opcji, sprawdź dokładnie. ja mam włączona opcję czyszczenia z FF całej historii przy każdy zamknięciu programu, jednak wpisując adres wyskakują mi zapisane zakładki - tego nie da się usunąć
ustaw sobie narzędzia/zakładki/prywatność/czyść całą historię historię podczas zamykania programu - wtedy nie ma opcji, żeby coś zostało