To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - upgrade tarczowy w saxo

Bonczek - Śro 17 Lis, 2010

A ja czuję coś innego - Yarko założył do siebie kierę, kubeł, gwint i opony - fajnie mi też się podoba, ale nie wiem czy chociaż parę osób od franc wie, że Hond tak zrobionych jest masa :)
A dodatki typu kij od szczotki czy skarpetki od babci Zosi to tylko coś co daje frajde - bo niektórzy traktują auta jako coś więcej niż coś czym upalasz albo się przemieszczasz :faja:

Wiec japa gejki :rotfl:

Janusz - Śro 17 Lis, 2010

Bonczek napisał/a:
Yarko założył do siebie kierę, kubeł, gwint i opony - fajnie mi też się podoba, ale nie wiem czy chociaż parę osób od franc wie, że Hond tak zrobionych jest masa :)

nie wiem co to am do naszych żartów, ale oglądnij pimpy franc :P połowa saxo i kilka klijówek nawet u nas tak ma :P

poza tym hondowcy wkładają kubły i kiere a potem jeźdza na ćwiarę :rotfl:

ale temat zaczyna zmierzać w złym kierunku ;p

bizon - Śro 17 Lis, 2010

Janusz napisał/a:
ale temat zaczyna zmierzać w złym kierunku ;p

wcale nie, jeszcze nie bylo nic o felgach ani dywanikach ;D

Bonczek - Śro 17 Lis, 2010

Podsumujmy krótkim: zesrałem się i dokończmy temat hamulców :rotfl:
Anonymous - Śro 17 Lis, 2010

Ictus pochwal sie vts
Barejka - Śro 17 Lis, 2010

283mm chyba jest w 307
Anonymous - Śro 17 Lis, 2010

tralalalalalala :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
fydi - Śro 17 Lis, 2010

Cytat:
tralalalalalala

kubas - Śro 17 Lis, 2010

p106rallye napisał/a:
tralalalalalala :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

nic nie mów niech poszuka :D

jarek-malopolska - Czw 18 Lis, 2010

Zacznij od kupienia zacisków, w technicznych w temacie "hamulce" na pierszej stronie dowiesz sie wszystkiego, Łukasz wszystko idealnie rozpisał, dobierzesz co bedziesz chciał/czego potrzebujesz.. jedyne z czym moze sie pojawic problem i mozesz kupic złego to grubosc tarczy (Loko bodaj tego doswiadczył) ale to juz dobierzesz jak bedzie wiadomo jaki masz zacisk czy bosch czy lucas
Loko - Czw 18 Lis, 2010

jarek-malopolska napisał/a:
jedyne z czym moze sie pojawic problem i mozesz kupic złego to grubosc tarczy (Loko bodaj tego doswiadczył)

O przepraszam niczego takiego nie doswiadczyłem, po prostu posiadam knowhow :faja: odnośnie tego który zacisk pasuje do której tarczy, ale jako że posiadałem ten knowhow jeszcze przed montażem w moim pojeździe nowych zacisków to kupiłem sobie odpowiednią tarczę do swojego zacisku, więcej wybrałem zacisk tak żeby pasował do tarczy którą chciałem kupić ze względu na jej większa grubość. :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

speed555 - Czw 18 Lis, 2010

tak ja mam 283mm z 307-ki
jarek-malopolska - Pią 19 Lis, 2010

Kurfa nie chce mi sie grzebac w temacie hamulcow ale wydaje mi sie ze było cos takiego ze ktos kupil 20.5mm a miał kupic 22mm lub na odwrót, w kazdym razie cos w ten desen, wiadomo o co kaman :faja: