faldzip - Wto 21 Gru, 2010 a ja mam takie pytanie zasadnicze:
Co te Powerflexy czy inne pouliretany daja? Po co to jest? Bo zeby miec ladne fioletowe tudziez zolte gumki to troche drogo Gaydek - Wto 21 Gru, 2010 http://www.powerflex.co.uk/why_pu.phpfaldzip - Wto 21 Gru, 2010
Powerflex napisał/a:
POWERFLEX bushes make sense
I wszystko jasne
Dzieki za linke.Gaydek - Wto 21 Gru, 2010 niezamacoJanusz - Pią 24 Gru, 2010
faldzip napisał/a:
Co te Powerflexy czy inne pouliretany daja? Po co to jest? Bo zeby miec ladne fioletowe tudziez zolte gumki
tak... cos na wzór hondziarzy...jarek-malopolska - Pią 24 Gru, 2010 wigilijne uprzejmosci.. warchou01 - Nie 25 Gru, 2011
Cytat:
wigilijne uprzejmosci..
rok później...
Jako, że jestem świeżym posiadaczem francy, nie mogłem wcześniej podłączyć się do tematu i muszę odgrzać kotleta
Szukam dobrej oferty na poliuretany powerflex'a na przód do VTS'a, dokładnie:
[2x] PFF12-101
[2x] PFF12-105
Jest ktoś w stanie pomóc oferująć lepszą ofertą niż INTER RALLY na allegro? Ewentualnie zaproponować inne słuszne rozwiązanie? Saxo ma być na ulicę (moje jedyne auto) i do upalania na "torach" przy niedzieli. KSJ, lasy, pola odpadają bo szkoda mi go rasta - Nie 25 Gru, 2011 A istnieje coś takiego jak dobra oferta na powerflexa, he? Dla mnie to ceny tych gumek są z kosmosu. Przykładowo komple w caly zawias do Foki 1700 pln a poli z USA - 200 $warchou01 - Nie 25 Gru, 2011 wiem, wiem.. dlatego w poście pojawiło się również pytanie o ewentualne inne słuszne rozwiązanie, alternatywę? siema - Nie 25 Gru, 2011 Najlepszą ofertę na Powerflexa miał zawsze i niezmiennie ebay.co.uk.faldzip - Nie 25 Gru, 2011
warchou01 napisał/a:
Ewentualnie zaproponować inne słuszne rozwiązanie? Saxo ma być na ulicę (moje jedyne auto) i do upalania na "torach" przy niedzieli. KSJ, lasy, pola odpadają bo szkoda mi go
to za ta kase co te powerflexy masz bak benzyny + czesc wpisowego na pojezdzawke jakas - imho znacznie lepsza inwestycja, bo przynajmniej se pojezdzisz i seryjne auto wystarczy do tego.warchou01 - Nie 25 Gru, 2011 faldzip mam wyje..ne te elementy zawieszenia. Muszę wymienić, a chcę coś konkretnego, żeby nie wymieniać za jakiś czas znowu.speed555 - Nie 25 Gru, 2011
faldzip napisał/a:
warchou01 napisał/a:
Ewentualnie zaproponować inne słuszne rozwiązanie? Saxo ma być na ulicę (moje jedyne auto) i do upalania na "torach" przy niedzieli. KSJ, lasy, pola odpadają bo szkoda mi go
to za ta kase co te powerflexy masz bak benzyny + czesc wpisowego na pojezdzawke jakas - imho znacznie lepsza inwestycja, bo przynajmniej se pojezdzisz i seryjne auto wystarczy do tego.
ale róznica w prowadzeniu samochodu jest duża. wg. mnie warto założyć powerflexy, ew. tansze z poliuretany.olkusz.pl czy jakos takEmerytRs2 - Nie 25 Gru, 2011 zgadza się, może zrobić o dowolnej twardości i kolorze !!
ja bym polecił róż.warchou01 - Nie 25 Gru, 2011 róż nie bardzo, z blondynkami mam mało wspólnego
ps. jaką twardość mają Powerflex'y?