To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Honda Civic ED7 1.6 16V d16z2 ! Taffeta White ! Sprzedam !

anjas - Sob 20 Lis, 2010

dzik, śmiać się można, ale pokaż mi jakiego francuza z 1994 roku (może być też kilka lat młodszy), którym można byłoby poupalać 2 sezony kompletnie bezawaryjnie, tak jak my upalamy prelude.
kubas - Sob 20 Lis, 2010

anjas napisał/a:
dzik, śmiać się można, ale pokaż mi jakiego francuza z 1994 roku, którym można byłoby poupalać 2 sezony kompletnie bezawaryjnie, tak jak my upalamy prelude.

mój pug jest z 1990 roku i upalam bezawaryjnie od 4 lat :D

jedna półoś ukręcona + dwie poduszki silnika urwane po za tym wszystko jak nowe ;D

Loko - Sob 20 Lis, 2010

anjas napisał/a:
dzik, śmiać się można, ale pokaż mi jakiego francuza z 1994 roku (może być też kilka lat młodszy), którym można byłoby poupalać 2 sezony kompletnie bezawaryjnie, tak jak my upalamy prelude.

ekhm, jestem tu :>

qbus - Sob 20 Lis, 2010

A skrzynia Ci się nie wysypała? :D
Loko - Sob 20 Lis, 2010

qbus napisał/a:
A skrzynia Ci się nie wysypała? :D

O przepraszam ;) , skrzynia jest cała i zdrowiusieńka w garażu, jeździłem na niej normalnie i nic się nie działo, ale przy wymianie sprzęgła okazało się, że wysypało się tylko łożysko na wałku sprzęgłowym, a że jego wymiana u mechanika kosztowała mnie niewiele mniej niż kupno nowej skrzyni na krótkim przełożeniu to wybór był prosty. ;D

Zreszta to było ponad dwa lata temu, a Anjas pytał o ostatnie dwa sezony :faja:

Stacho - Sob 20 Lis, 2010

bizon - Sob 20 Lis, 2010

normalnie bym se go wzial na swapa... budy ;D
Anonymous - Sob 20 Lis, 2010

fajna izolacja termiczna dolotu!!!!
Bez ironi,czuc ducha motorsportu ;D ,a nie jakies kondony na zbiorniczki..... :rotfl:

PiTT - Nie 21 Lis, 2010

rasta napisał/a:
Ale świniaki xD Lista części pokaźna widać, że nic się nie sypie tylko lać :D

ejjj, nieładnie tak o dziewczynach pisać...

:rotfl:

M - Nie 21 Lis, 2010

anjas napisał/a:

+1

Stacho - Czw 16 Gru, 2010

podbijamy temat

http://otomoto.pl/honda-c...-C16657009.html

Anonymous - Czw 16 Gru, 2010

Co jest ? Lubin pozbywa sie swoich fur ? Kupujecie z Miśkiem wspólne mieszkanie czy ocb ? :rotfl:
was79 - Pią 17 Gru, 2010

miłość nie wybiera :]
Stacho - Pią 17 Gru, 2010

dokładnie ! co nie Misiek ? :rotfl:

no mi robota uciekła z przed nosa bo w dzień w którym miałem zaczynać prace zaczeła się odwilż i nici z odśnieżania.. i do tej pory dupa z robotą, śnieg też nie pada a uczelnie trzeba zapłacic :]

ja to sprzedaje z bólem serca bo auto jest dopracowane prawie pod każdym względem tak jak chciałem :)
K-mart widział na żywo to może powiedzieć jakie to jest padło :rotfl:

pP - Pią 17 Gru, 2010

ostatnio też widziałem jak jechałeś po lublę..ale byłem polo i mi się nie chciało redukować