To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Zakup grupowy] Powerflex

saxorulez - Pon 06 Gru, 2010

martin.h,

ok.. liczę to sobie. Jeśli to Twoi znajomi to niech poprawią opis bo jest teraz dożywotnia gwarancja na tuleje a nie 2 lata tak jak mają napisane.

Poniżej ceny dla wszystkich policzone bo martin nie bardzo ma czas

Martin jeśli pozowlisz to wysłałem zapytanie do powerflex.pl i co.uk na ten cały zestaw, zobaczymy co zaoferują. UK kiedyś mnie odsyłało do dealerów w PL ale może coś się w tej kwestii zmieniło.

jarek-malopolska - Wto 07 Gru, 2010

saxorulez napisał/a:
wysłałem zapytanie do powerflex.pl i co.uk na ten cały zestaw, zobaczymy co zaoferują.

:pom: ja w sumie mam zamiar zamowic komplet do saxo ale na razie tylko che zamowic na tył, choc gdyby cena była jeszcze jakas lepsiejsza to moze bym sie gdzies zapozyczył i od razu wział jeszcze przód, czyli: PFF12-105 oraz PFF12-101 ;) wiec czekam na odpowiedz a jak nie to bede reszte na wiosne ogarniał dopiero ;)

GeKo - Wto 07 Gru, 2010

Pamiętajcie użyć dużo pasty miedzianej do smarowania, bo inaczej będzie koncert na 4 wahacze pod batutą skrzypiącego zawiasu.
saxorulez - Wto 07 Gru, 2010

GeKo,

z tego co pamiętam lubrykant jest dodawany do każdego opakowania. Kontakt z Anglią nawiązny, na razie odbili piłeczkę nie podając żadnych rabatów

martin.h - Wto 07 Gru, 2010

Łukasz, w takim razie ja czekam, jak będziesz miał odpowiedź to daj znać.

Tuleje zamawiam przez 4turbo ;)

spoks.. powerflex.pl zlali maila. Wiem ze prowadzi to sunhouse i cieżko się z nimi współpracuje

co.uk odrazu chciało zrobić mnie dystrybutorem ale chyba nie jestem tym zainteresowany w tej chwili

kubas - Wto 07 Gru, 2010

saxorulez napisał/a:
spoks.. powerflex.pl zlali maila. Wiem ze prowadzi to sunhouse i cieżko się z nimi współpracuje

co.uk odrazu chciało zrobić mnie dystrybutorem ale chyba nie jestem tym zainteresowany w tej chwili

hehe można by zostać dystrybutorem, ale pod warunkiem że sprzedajemy gumki tylko do karawanów :D

kamil - Wto 07 Gru, 2010

oki, czyli musze wydać 1200 pln na gumki ? mogę częściowo jakoś ogarnąć taki setup ?
Sorki, ale strona interrally opisy i pochrzanione numerki i nie wiem co do czego i dlaczego.

Kamil,

skorzystaj ze strony www.powerflex.co.uk wybierz co chcesz, odejmij 20% rabatu i poznasz ceny.

Jutro dowiem sie o shipping.

kamil - Wto 07 Gru, 2010

oki komplet wygląda kosztowo znacznie lepiej niż u polaczków ciekawe jak shipping.

Co to znaczy wybierz sobie co chcesz ? A skąd ja wiem co jest bardziej potrzebne a co mniej ? nie wiem czy komplet czy tylko przód bez silnika a może i z silnikiem.
Halo ! Porada potrzebna

saxorulez - Śro 08 Gru, 2010

Ok,

w tej chwili cena z UK z 20% rabatem jest równa cenie z Inter rally z 15%, wynika to z różnicy kursowej, panowie z Inter rally maja stare cenniki jeszcze. Wiec teraz pytanie chcecie zmawiać ze mną (ja nie będę czekał do nowego roku) czy zamawiacie sobie w Inter rally? Pytanei numer dwa czy Panowie z Inter Rally potwierdzają ceny z tego cennika. Ja przeliczałem dzisiaj po kursie 4,95 z mojego banku.

saxorulez - Śro 08 Gru, 2010

Kto zamawia z UK - wynegocjowałem shipping z UK za free wiec zostaje nam wysyłka w PL:

1. saxorulez
2.

kamil - Śro 08 Gru, 2010

Oki, ale ja też czekam do nowego roku. Mój zakup będzie uzależniony od jednego czynnika, który się wyjaśni za parę dni...

1. saxorulez
2. kamil ?

Jacek - Śro 08 Gru, 2010

kamil napisał/a:
Oki, ale ja też czekam do nowego roku. Mój zakup będzie uzależniony od jednego czynnika, który się wyjaśni za parę dni...

w zależności jakie auto kupisz, tak? :>

kamil - Śro 08 Gru, 2010

nie, 106 zostaje ;)