ok.. liczę to sobie. Jeśli to Twoi znajomi to niech poprawią opis bo jest teraz dożywotnia gwarancja na tuleje a nie 2 lata tak jak mają napisane.
Poniżej ceny dla wszystkich policzone bo martin nie bardzo ma czas
Martin jeśli pozowlisz to wysłałem zapytanie do powerflex.pl i co.uk na ten cały zestaw, zobaczymy co zaoferują. UK kiedyś mnie odsyłało do dealerów w PL ale może coś się w tej kwestii zmieniło.jarek-malopolska - Wto 07 Gru, 2010
saxorulez napisał/a:
wysłałem zapytanie do powerflex.pl i co.uk na ten cały zestaw, zobaczymy co zaoferują.
ja w sumie mam zamiar zamowic komplet do saxo ale na razie tylko che zamowic na tył, choc gdyby cena była jeszcze jakas lepsiejsza to moze bym sie gdzies zapozyczył i od razu wział jeszcze przód, czyli: PFF12-105 oraz PFF12-101 wiec czekam na odpowiedz a jak nie to bede reszte na wiosne ogarniał dopiero GeKo - Wto 07 Gru, 2010 Pamiętajcie użyć dużo pasty miedzianej do smarowania, bo inaczej będzie koncert na 4 wahacze pod batutą skrzypiącego zawiasu.saxorulez - Wto 07 Gru, 2010 GeKo,
z tego co pamiętam lubrykant jest dodawany do każdego opakowania. Kontakt z Anglią nawiązny, na razie odbili piłeczkę nie podając żadnych rabatówmartin.h - Wto 07 Gru, 2010 Łukasz, w takim razie ja czekam, jak będziesz miał odpowiedź to daj znać.
Tuleje zamawiam przez 4turbo saxorulez - Wto 07 Gru, 2010 spoks.. powerflex.pl zlali maila. Wiem ze prowadzi to sunhouse i cieżko się z nimi współpracuje
co.uk odrazu chciało zrobić mnie dystrybutorem ale chyba nie jestem tym zainteresowany w tej chwilikubas - Wto 07 Gru, 2010
saxorulez napisał/a:
spoks.. powerflex.pl zlali maila. Wiem ze prowadzi to sunhouse i cieżko się z nimi współpracuje
co.uk odrazu chciało zrobić mnie dystrybutorem ale chyba nie jestem tym zainteresowany w tej chwili
hehe można by zostać dystrybutorem, ale pod warunkiem że sprzedajemy gumki tylko do karawanów kamil - Wto 07 Gru, 2010 oki, czyli musze wydać 1200 pln na gumki ? mogę częściowo jakoś ogarnąć taki setup ?
Sorki, ale strona interrally opisy i pochrzanione numerki i nie wiem co do czego i dlaczego.saxorulez - Wto 07 Gru, 2010 Kamil,
skorzystaj ze strony www.powerflex.co.uk wybierz co chcesz, odejmij 20% rabatu i poznasz ceny.
Jutro dowiem sie o shipping.kamil - Wto 07 Gru, 2010 oki komplet wygląda kosztowo znacznie lepiej niż u polaczków ciekawe jak shipping.
Co to znaczy wybierz sobie co chcesz ? A skąd ja wiem co jest bardziej potrzebne a co mniej ? nie wiem czy komplet czy tylko przód bez silnika a może i z silnikiem.
Halo ! Porada potrzebnasaxorulez - Śro 08 Gru, 2010 Ok,
w tej chwili cena z UK z 20% rabatem jest równa cenie z Inter rally z 15%, wynika to z różnicy kursowej, panowie z Inter rally maja stare cenniki jeszcze. Wiec teraz pytanie chcecie zmawiać ze mną (ja nie będę czekał do nowego roku) czy zamawiacie sobie w Inter rally? Pytanei numer dwa czy Panowie z Inter Rally potwierdzają ceny z tego cennika. Ja przeliczałem dzisiaj po kursie 4,95 z mojego banku.saxorulez - Śro 08 Gru, 2010 Kto zamawia z UK - wynegocjowałem shipping z UK za free wiec zostaje nam wysyłka w PL:
1. saxorulez
2.kamil - Śro 08 Gru, 2010 Oki, ale ja też czekam do nowego roku. Mój zakup będzie uzależniony od jednego czynnika, który się wyjaśni za parę dni...
1. saxorulez
2. kamil ?Jacek - Śro 08 Gru, 2010
kamil napisał/a:
Oki, ale ja też czekam do nowego roku. Mój zakup będzie uzależniony od jednego czynnika, który się wyjaśni za parę dni...
w zależności jakie auto kupisz, tak? kamil - Śro 08 Gru, 2010 nie, 106 zostaje