czyli ten co Ci poleciłem
mam taki sam, jest okM - Pon 06 Gru, 2010 To jest akurat największa bieda wśród routerów z wifi
Chociaż może do tego co trzeba wystarcza w 100%Anonymous - Pon 06 Gru, 2010
Czyli ten co poleciłem na pierwszej stronie PiTT - Pon 06 Gru, 2010
M napisał/a:
To jest akurat największa bieda wśród routerów z wifi
Chociaż może do tego co trzeba wystarcza w 100%
u mnie śmiga non stop, wiele urządzeń w jednym czasie na wifi i wszystko ok
miałem kiedyś dlinka, dobrze było jak się udało 1 urządzenie podłączyć M - Pon 06 Gru, 2010
PiTT napisał/a:
M napisał/a:
To jest akurat największa bieda wśród routerów z wifi
Chociaż może do tego co trzeba wystarcza w 100%
u mnie śmiga non stop, wiele urządzeń w jednym czasie na wifi i wszystko ok
miałem kiedyś dlinka, dobrze było jak się udało 1 urządzenie podłączyć
Spoko tylko tak napisałem,
teraz standardzik to gigabitowy lan i wifi n'kazefir - Pon 06 Gru, 2010 kurde serio nie kumam , albo moj linksys jest jakis super udany, czesto u mnie podpiete jest ps3, mac, lapek, telefon lub jak znajomi mnie odwiedzaja tez nieraz sie podpinaja na kilka telefonow i nigdy nie ma problemu. u rodzicow w domu tez jest linksys, ktory od bardzo dawna dziala jak trzeba Anonymous - Pon 06 Gru, 2010 to kto mi powie jaki kupic dobry router , zeby miał wejscie to 64 cos tam nie takie jak w telefonie tylko wieksze , poniewaz zrezygnowalem z internetu tp i mam teraz kablówkę przez taki modem arris cm550b więc jaki router do tego dobrać
Będą PomókiAnonymous - Pon 06 Gru, 2010 ja do Astera mam własnie Netgear WGR614 i jest rewela. Od pół roku działa bez najmniejszego zająknięcia (10mb/s), sam się instaluje i nawet nieźle wygląda. Po raz kolejny polecam.