no jak zwykle na temat Vlodarsky - Śro 08 Gru, 2010 a ja znam kogoś kto zna Wojewódzkiego i paru polityków !!KonradMK - Śro 08 Gru, 2010 hahaha dziku mistrz foto z Endrju. też chciałem z nim zrobić foto pod Hiltonem ale jak na mnie spojrzał to się zesrałem dzik - Śro 08 Gru, 2010 Niestety ilosc uderzen ktore otrzymal jest widoczna, mila ma zone
"panie andrzeju, mozna fotke?"
"ale teraz?"
Zona:"tak,teraz, wstawaj!"
Z tego co slyszalem kase dobrze zainwestowal co nie jest czeste w tym zawodzie, brak rozwodu podczas kariery tez do czestych nie nalezy.KonradMK - Śro 08 Gru, 2010
dzik napisał/a:
Niestety ilosc uderzen ktore otrzymal jest widoczna, mila ma zone
"ale teraz?"
Z tego co slyszalem kase dobrze zainwestowal co nie jest czeste w tym zawodzie, brak rozwodu podczas kariery tez do czestych nie nalezy.
co do rozwodu to już był w separacji.Jaco - Śro 08 Gru, 2010
dzik napisał/a:
mila ma zone
"ale teraz?"
Hehe pewnie w domu go leje 106 - Śro 08 Gru, 2010 mariola gołota: andrzej jest dobrym bokserem... wiem to z pierwszej rekiJacek - Śro 08 Gru, 2010 Anonymous - Śro 08 Gru, 2010 powiedziałam Andrzejowi, że musimy coś w domu zmienić, konkretnie żeby sam zaczął prać i zmywać... pierwszego dnia nie widziałam zmian, drugiego dnia nie widziałam zmian, trzeciego dnia opuchlizna z lewego oka zaczęła schodzić...Jacek - Śro 08 Gru, 2010 AleX to ty jesteś dziewczyną nie wiedziałemPiTT - Śro 08 Gru, 2010
106 napisał/a:
mariola gołota: andrzej jest dobrym bokserem... wiem to z pierwszej reki
mistrz! Anonymous - Śro 08 Gru, 2010 Jacek to Ty nie umiesz czytać u szukać kawałów starszych niż świat? nie wiedziałEm Jacek - Śro 08 Gru, 2010 przepraszam, zachowałem się jak psi synBonczek - Śro 08 Gru, 2010 Fajne zdjęcie z samolotu, po prawej dzik a ten typ po lewej?Anonymous - Śro 08 Gru, 2010 wybaczam...skarcisz się w zaciszu swojego domu.