proszę Cię, nie pisz o ogóle
a poza tym nie jesteś obiektywny
ssijwas79 - Czw 09 Gru, 2010 W K-cach trzeba było płacić za szkołę rodzenia, ale w sumie to chyba najbardziej pomogła nam położna, której wizyty są obowiązkowe w domu bobasa. Super babka, wszystko wyjaśniła i pokazała co i jak.
Co do imion to u nas tylko Zuzia i Kuba non-stop
A tak wogóle po 10 m-cach bycia tatą powiem, że najtrudniejszy w tym jest brak snu. Albo inaczej sen-wielokrotnie-przerywany Jakarti - Czw 09 Gru, 2010
PiTT napisał/a:
ssij
zniszczyłeś mi związek!! Jacek - Czw 09 Gru, 2010
PiTT napisał/a:
podsumowując, debile rodzą debile
MISTRZ!!!!!!!!! lepiej nie da się tego ująć PiTT - Czw 09 Gru, 2010
Jakarti napisał/a:
PiTT napisał/a:
ssij
zniszczyłeś mi związek!!
milcz koorwo bo Ci ubliżę!
Walle - Czw 09 Gru, 2010
Janusz napisał/a:
Cytat:
japa! to jest temat ekspercki
+1
A Ty jesteś ekspertem w tym temacie ?
Bo to co napisałeś w tym temacie to tak jakby słowa luzem z wiadra polać - ni ładu, ni składu, ni sensu.
No OFF...
P.S. to koorwa jakbym nie ja pisał - sory - mam kaca stąd brak rozumienia w czytaniu Jacek - Czw 09 Gru, 2010 łałWalle - Czw 09 Gru, 2010
was79 napisał/a:
W K-cach trzeba było płacić za szkołę rodzenia, ale w sumie to chyba najbardziej pomogła nam położna, której wizyty są obowiązkowe w domu bobasa. Super babka, wszystko wyjaśniła i pokazała co i jak.
Co do imion to u nas tylko Zuzia i Kuba non-stop
A tak wogóle po 10 m-cach bycia tatą powiem, że najtrudniejszy w tym jest brak snu. Albo inaczej sen-wielokrotnie-przerywany
Ja śpię Co prawda od 1 w nocy do około 6 rano, ale śpię Za to kolację jadam 22.30-23.00, a na czytanie mam czas dopiero w autobusie. Odpoczywam - przyznam bez bicia - w pracy....Janusz - Czw 09 Gru, 2010
Walle napisał/a:
Bo to co napisałeś w tym temacie to tak jakby słowa luzem z wiadra polać - ni ładu, ni składu, ni sensu.
No OFF...
zgadzam, sie, wszystko wywnioskowałem z wypowiedzi Pitta i M, dlatego właśnie jestem ekspertem w tym temacie odnoszę wrażenie ze nie wiesz co u nas znaczy ekspert Walle - Czw 09 Gru, 2010
Janusz napisał/a:
Walle napisał/a:
No OFF...
zgadzam, sie, wszystko wywnioskowałem z wypowiedzi Pitta i M, dlatego właśnie jestem ekspertem w tym temacie odnoszę wrażenie ze nie wiesz co u nas znaczy ekspert
rzuć okiem na dopiskę w poście, pozdro i sorawki
wiem co to ekspert na hotheczu Janusz - Czw 09 Gru, 2010 aha, ok was79 - Czw 09 Gru, 2010 przyznaj się, troche się zapieniłeś Janusz - Czw 09 Gru, 2010
was79 napisał/a:
przyznaj się, troche się zapieniłeś
taaaa, bardzo się zapieniłem ze ktoś nie skumał żartu KonradMK - Czw 09 Gru, 2010 zarówno ja jak i pewnie reszta forumowych ojców śmieje się z tych waszych dyskusji jak anjas z tematu o polityce.