pcs - Czw 09 Gru, 2010 a wlasnie ze z tymi rolkami to nie takie hop siup, zaleznie od rodzaju napedu to sie inaczej robi np kreci jedno kolo w jedna strone a drugie w druga, a czasem sie nie da, ja tak mialem w cross country ze ni huja sie nei dalo, prawdopodobnie przez ponoc wystepujaca w tym modelu (podobnie jak szpery w tylnionapedowych volvach) szpere zapadkowa, ktora dziala od 0 do 40 kmh. Ja bym chetnie zobaczyl ten temat w technicznych!Jacek - Czw 09 Gru, 2010
Yarko napisał/a:
PS: Jacku wklej jakieś fotosy wolwa
volvos przyjedzie dzisiaj albo jutro Stf - Czw 09 Gru, 2010
pcs napisał/a:
robi np kreci jedno kolo w jedna strone a drugie w druga
ziom ale ty sobie jaja robisz czy jak ?
poza tym w volvo zcp jest haldex i na włączonym silniku może się pluć ale nie jestem pewien.Jacek - Czw 09 Gru, 2010 może pcs mówi o układzie planetarnym ale to co innego.
jak mogą obciążone koła kręcić się jedno w przód drugie w tył ?Jacek - Czw 09 Gru, 2010 aha, nic nie stuka nic nie puka iQ - Czw 09 Gru, 2010
no a co niby jest jak nie haldex???pcs - Czw 09 Gru, 2010
itr 911 napisał/a:
pcs napisał/a:
a no w s60/v60 nie ma haldexa
no a co niby jest jak nie haldex???
wiskoza bez elektroniki zadnej, cos jak w golfie II syncro chybavitesse - Sob 11 Gru, 2010
Jacek napisał/a:
może pcs mówi o układzie planetarnym ale to co innego.
jak mogą obciążone koła kręcić się jedno w przód drugie w tył ?
ja obydwa koła stoja na ziemi to o tym mowy nie makaziu1985pn - Sob 11 Gru, 2010 jaka cena za to cacko ??vitesse - Czw 16 Gru, 2010 na zime takie audi jak znalazl Janusz - Czw 16 Gru, 2010
vitesse napisał/a:
na zime takie audi jak znalazl
łeee tam, kurewsko to ryje przodem Walle - Czw 16 Gru, 2010
Janusz napisał/a:
vitesse napisał/a:
na zime takie audi jak znalazl
łeee tam, kurewsko to ryje przodem
Janusz, jeździłeś może ?Bart - Czw 16 Gru, 2010 Januż na u-tubie widział