To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - graty z 106 xsi/ rallye mk1

was79 - Pon 20 Gru, 2010

To będzie miodny temat - lubię to!
Przem_106 - Pon 20 Gru, 2010

MTW Forum jest to zasadniczo miejsce gdzie rozmawiają i pomagają sobie znajomi. Nie od dzis wiadomo, ze na forum nie zarobi się. Ja przykładowo ostatnio tez trochę rzeczy sprzedaje, ale na hodze lub allegro, bo wiem, ze tam dostanę wieksze sumy. Na forum normalnym jest, ze chłopaki chcieliby kupic tanio - "po znajomosci" i w pełni to rozmiem. Dlatego się nie unos i sprzedawaj gdzie indziej. Poza tym obserwując Twoj profil nie jestes zbyt aktywny. W zasadzie nikomu jeszcze nie pomogłes, a tylko chcesz brac.
Barejka - Pon 20 Gru, 2010

Przem_106, MTW mi pomogl, dzieki niemu moglem jechac po 16v, gdyby nie on pewnie odeszlyby mi checi na ten silnik, a co do cen to da sie oczywiscie negocjowac :* ja juz pucharowki zarezerwowalem na pw i jakos cena mnie nie wystraszyla. Panowie zluzujcie galoty :P
jarek-malopolska - Pon 20 Gru, 2010

Przem_106 napisał/a:
MTW Forum jest to zasadniczo miejsce gdzie rozmawiają i pomagają sobie znajomi. Nie od dzis wiadomo, ze na forum nie zarobi się. Ja przykładowo ostatnio tez trochę rzeczy sprzedaje, ale na hodze lub allegro, bo wiem, ze tam dostanę wieksze sumy. Na forum normalnym jest, ze chłopaki chcieliby kupic tanio - "po znajomosci" i w pełni to rozmiem.

Zgadzam się w 100% !! To jest odpowiedz na to, jak Jaco znalazł moje felgi na allegro.pl ;) Dlaczego nawet ich nie wstawiałem na forum ;) Dziekuje ;) mozna zamknąc :rotfl:

Tomcat - Wto 21 Gru, 2010

martin.h napisał/a:
MTW, jak masz kogoś obrażać to chyba pod zły adres trafiłeś

Chyba właśnie dobry, lubimy sobie tutaj pojechać od pryszczatych pedałów. Ja bym się nawet nie wzruszył :rotfl:

qbica - Wto 21 Gru, 2010

pojechalście MTW, więc teraz sobie bedzie wybierał: "temu nie sprzedam, temu też nie, a Barejka mnie pochwalił to będę łaskaw i pozwole mu coś ode mnie kupić, a i nawet rabat dostanie! Niech widzą moją dobroć i żałują że nie dali mi zarobić!"

Ale nie przejmujcie się to nie pierwsze jego akcje w takim stylu :devil:

Jaco - Wto 21 Gru, 2010

jarek-malopolska napisał/a:
Przem_106 napisał/a:
MTW Forum jest to zasadniczo miejsce gdzie rozmawiają i pomagają sobie znajomi. Nie od dzis wiadomo, ze na forum nie zarobi się. Ja przykładowo ostatnio tez trochę rzeczy sprzedaje, ale na hodze lub allegro, bo wiem, ze tam dostanę wieksze sumy. Na forum normalnym jest, ze chłopaki chcieliby kupic tanio - "po znajomosci" i w pełni to rozmiem.

Zgadzam się w 100% !! To jest odpowiedz na to, jak Jaco znalazł moje felgi na allegro.pl ;) Dlaczego nawet ich nie wstawiałem na forum ;) Dziekuje ;) mozna zamknąc :rotfl:

;D

też się zgodzę z Przemem, jak się chce na czymś zarobić to lepiej na forum tego nie pokazywać :)

ale, że ktoś kupuje pucharówki za 700 zł :crazy: :rotfl:

Koto - Wto 21 Gru, 2010

Jak kogoś najdzie kaprys i zachce mu się kupic pucharówki w idealnym stanie za 699 to niech dzwoni do mnie, oddam bez gadania, nawet gdybym miał furę na pustakach zostawic przy drodze :rotfl:
Ryba - Wto 21 Gru, 2010

; DDDDDD
Anonymous - Wto 21 Gru, 2010

Mtw prowadzisz jakieś pokazy agresywnego marketingu ?
vitesse - Czw 23 Gru, 2010

ja swoje pucharowki sprzedałem za 600 zł ale duzo do nowych im nie brakowało :)
Anonymous - Czw 23 Gru, 2010

przyznac sie kto mnie kiedys pojechał gdy napisałem ze 900 zł to troche drogo za stalowki
Teraz mu nawkładam od pedałów skoro jest od tego odpowiedni wątek :rotfl:

Jaco - Czw 23 Gru, 2010

rabarbar napisał/a:
przyznac sie kto mnie kiedys pojechał gdy napisałem ze 900 zł to troche drogo za stalowki
Teraz mu nawkładam od pedałów skoro jest od tego odpowiedni wątek :rotfl:

:rotfl:

*to nie byłem ja, tak się tylko podśmiewam :hhe:

Janusz - Sob 25 Gru, 2010

Barejka napisał/a:
a co do cen to da sie oczywiscie negocjowac :* ja juz pucharowki zarezerwowalem na pw i jakos cena mnie nie wystraszyla
\

bo Ty teraz pracujesz w warszawie.... stac Cie :D

Barejka - Sob 25 Gru, 2010

Janusz, :rotfl: :rotfl: :rotfl: