Albo jeszcze w Campanile z tego co pamiętam cena była ok. 200PLN - to przy Pl. Zawiszy, więc jakieś 203 przystanki od Rotundy.KonradMK - Śro 22 Gru, 2010
Albo jeszcze w Campanile z tego co pamiętam cena była ok. 200PLN - to przy Pl. Zawiszy, więc jakieś 203 przystanki od Rotundy.
daleko strasznie.Franek - Śro 22 Gru, 2010
Greg napisał/a:
Campanile
Ale warunki są kiepskie.
Strasznie małe pokoje.M - Śro 22 Gru, 2010 I robią w nocy kocuwęKonradMK - Śro 22 Gru, 2010
M napisał/a:
I robią w nocy kocuwę
i pilota M - Śro 22 Gru, 2010 Potem gniotą wory szufladą KonradMK - Śro 22 Gru, 2010
M napisał/a:
Potem gniotą wory szufladą
ktoś tu był na "kiepskich koloniach". ojciec załatwił wyjazd z ZSMP latem '89 i okazało się, że koszulka z Kuklińskim to nie był dobry pomysł? M - Śro 22 Gru, 2010 To długa historia Kondziu, opowiem Ci na przyszłym zdjeździe prawa i sprawiedliwości
ups wygadałem się ale ze mnie gapapcs - Śro 22 Gru, 2010 nie liczcie na promoce na sywestra, mysle ze wszystko ponad ibisa z rabatem odpada
poszukalbym raczej jakiegos krotkoterminowego apartamentuPrzem_106 - Śro 22 Gru, 2010 Dzięki za wszelkie odpowiedzi. Wszystkie konstruktywne wskazowki zostaną wykorzystane i przekazane zainteresowanym osobom. Pomuki rozdam po nowym roku. Dla mnie mozna zamknąc.Mick - Śro 22 Gru, 2010 słyszałem o hotelach tego znanego polskiego prezentera - dzisiaj nawet w radiu ESKAROCK leciała o nim piosenka, chyba "KRZYSZTOF IBIS TO NAJLEPSZY PREZEZENTEEEER" był jej tytuł.
Wracając do meritum, hotele IBIS są dość tanie jeśli chodzi o weekendy. około 200 PLN kosztuje dobra, a w Warszawie są 3 lub 4 te hotele.
Pozdr Konrad - Śro 22 Gru, 2010
Mick napisał/a:
około 200 PLN kosztuje dobra, a w Warszawie są 3 lub 4.
Dobra co?:D dupa?;DJakarti - Śro 22 Gru, 2010 za 200 to raczej normalna.. czesto doplata za anal.