Konrad - Czw 30 Gru, 2010 Jak dorzucasz gwint, wydech nkowy, r888 i kubelek do srodka to rezerwuje Barejka - Czw 30 Gru, 2010
Bart napisał/a:
kumpel kiedyś lubował się w DDRowskich dwusuwach - miał traba i wartburga. Pamiętam tylko tyle, że oba się prowadziły jak stare kur.wy - dupą zamiatały aż miło. W wartburgu fajna jest płaska podłoga i brak progów
trabant tez mial prosta podloge i nie mial progow Bart - Czw 30 Gru, 2010 no właśnie nie byłem pewien, a nie chciałem głupot pisać.Kuner - Czw 30 Gru, 2010 Jak go zobaczyłem to łezka mi się w oku zakręciła... przed oczami pojawiło się moje dzieciństwo W mojej rodzinie były dwa auta jednocześnie w tym kolorze. 126p '85 ( kolor piaskowa tuffo f246) i warczyburg (kolor identyczny). Pamiętam jak nie miałem siły otworzyć drzwi tą dziwną klamką wewnątrz... Pamiętam te podróże na tylnej kanapie machając wszytskim za nami (dymu nie pamietam ), dlatego też prowadzę w aukcji i chętnie ją wygram Rasputin - Pią 31 Gru, 2010
Kuner napisał/a:
Pamiętam jak nie miałem siły otworzyć drzwi tą dziwną klamką wewnątrz...
Na 20 osób które zaproszę do tego magicznego karawanu(oczywiście nie na raz), 18 nie potrafi samodzielnie z niego wyjść. Te 2 otwierają drzwi na totalnym farcie
Ale masz zamiar coś takiego z nim zrobić? Tomcat - Pią 31 Gru, 2010
Cytat:
SAXO VTS 1,6 16V 130PS/160Nm 29 grudnia 2010
Saxo VTS 1.6 16V 2000r. kolor czarny, auto przygotowane pod amatorki, po kilku modyfikacjach będzie można pojechac 3cia lige. Auto bardzo szybkie, zadbane , doinwestowane i bezwypadkowe. Całkowicie bezawaryjne.
Modyfikacje:
-dolot RACELAND, kolektor 4-2-1 (barany), wydech przelot bez kata
-silnik zestrojony na 130KM i 160 Nm (potwierdzenie wydrukiem z hamowni)
-zawieszenie Bilstein B6 Motorsport na grubej rurze
-wszystkie gumy w zawieszeniu wymienione na poliuretany
-szpera QUAIFE
-krótka skrzynia z przełożeniem 13/59
-sprzęgło spiekowe OMP
-utwardzone poduszki silnika i skrzyni
-tarcze hamulcowe Brembo + klocki FERODO DS. 3000 + płyn MOTUL RBF 660
-płyta pod silnik m alu
-nowy fotel Bimarco Futura hom. 2014 (kierowca)
-fotel Bimarco Expert hom.2011 (pilot)
-pasy Sandler hom. 2014
-mocowania foteli FIA
-mocowania pasów FIA
-kierownica Lico zamszowa FIA
-dystanse kół ALU po 2.5 cm na stronę
-długie szpilki Sparco
Do auta: 4 nowe koła zimowe 14 (stal), 4x R888 STAN Sredni na ori ALU 14, 4x r888 nowe (2 dociete na deszcz) stal 14, slicki Michelina N21 stal 15, 4x deszcze (raz założone) stal 15, Margum N-Rally x4 stan słaby - luzem. Wszystkie felgi stalowe wypiaskowane pomalowane na biało pół roku temu. Poza tym druga skrzynia, 2 półosie, i jakieś pierdoły typu kompletna klima itd…
cena: 18 000 auto, 19999 za wszystko
telefon: 501 120 223
imię i nazwisko: Andrzej Konior
adres: Żywiec
województwo: śląskie
e-mail: akonior@wp.pl
a ja głupi przez cały sezon zastanawiałem się dlaczego gość tak mocno siedzi mi na ogonie... budzik - Pią 31 Gru, 2010
Rasputin napisał/a:
Te 2 otwierają drzwi na totalnym farcie
Te klamki są zajebiste,sprawne działają bardzo dobrze Bart - Pią 31 Gru, 2010 a ja głupi zastanawiam się jaki to ma związek z warczyburgiem Kuner - Pią 31 Gru, 2010
Rasputin napisał/a:
Ale masz zamiar coś takiego z nim zrobić?
Nie, nie Nic z tych rzeczy Raczej jako zabawka na niedziele (no chyba że jeszcze po sobotniej nocy będę pijany to na inne dni )Tomcat - Pią 31 Gru, 2010
Bart napisał/a:
a ja głupi zastanawiam się jaki to ma związek z warczyburgiem
Karwa. Dziury w mózgu porobiły mi się od alko... Nie ten wątek. Czy moderator może to przenieść do ogłoszeń ? proszę ?CHRZANEK - Pią 31 Gru, 2010 Jest piękny, bjutyfull...
Mój wujas miał takiego tyle że w uroczym kolorze groszku
No i z sekwencyjna skrzynią biegów Barejka - Pią 31 Gru, 2010 moj ojciec mial trabanta, wujek wrtburga oba w dwusowie ja poszedlem krok dalej i mialem trabanta z silnikiem 1.1 szedl jak zly, nawet na glowna mistrzow ostatnio trafilem
heheheh ale mialem kiedys zajawke na auto z papieru
tutaj byl przywiazany do drzewa
Bart - Pią 31 Gru, 2010 rispekta, zioooom Barejka - Pią 31 Gru, 2010 Bart, Konrad - Sob 01 Sty, 2011 byłeś na głównej mistrzów, mogę prosić o autograf?