To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dlaczego chodzę do Kościoła ?!

Vlodarsky - Pią 31 Gru, 2010

może chodzi o to, że nie jest neutralny i po prostu niewierzący tylko wręcz przeciwny i wyśmiewający :) ale tak tylko gdybam :)
M - Pią 31 Gru, 2010

W moich oczach - właśnie tak.
Michał - Pią 31 Gru, 2010

Vlodarsky napisał/a:
może chodzi o to, że nie jest neutralny i po prostu niewierzący tylko wręcz przeciwny i wyśmiewający :) ale tak tylko gdybam :)

w drugą strone tez to działa ;)

Jakarti - Pią 31 Gru, 2010

Kosciol wysmiewa Saxoruleza czy ma go w powazaniu? :)
Jaco - Pią 31 Gru, 2010

Ja nie chodzę, bo uważam, że obecnie kościół jest instytucją, która wzbogaca się wykorzystując wiarę ludzi..

Jestem wierzący, ale kościół, święta i wszystkie obrzędy nie są mi potrzebne do szczęścia..

Anonymous - Pią 31 Gru, 2010

Ja pochodzę z bardzo katolickiej rodziny ale jestem trochę czarną owcą :P Wierzę ale nie zgadzam się do końca z nauką kościoła. Do kościoła chodzę kiedy mam potrzebę...

Nie ma tu innowierców? :rotfl:

KonradMK - Pią 31 Gru, 2010

Jakarti napisał/a:

Srulez ma korzenie komunistyczno-ubeckie, więc KK ma go w swoich archiwach :D

Vlodarsky - Pią 31 Gru, 2010

Michał napisał/a:

nie kumam co to wnosi do dyskusji... kościół obraża gdzieś barta ? czy o co kaman ?

Jakarti napisał/a:

tego też nie rozumiem :) objaśnisz Kuba o co Ci chodzi ?

Michał, Kuba - nie atakuje was tylko nie zrozumiałem waszych wypowiedzi zwyczajnie chłopaki :faja:

Jacek - Pią 31 Gru, 2010

kościół to zło razem z całą hałastrą tam panującą.
słabi mnie pouczanie z ambony przez zwyrola który ma na boku dziecko lub kilkoro, który wali wóde i rżnie w swoim pokoju panny za kasę moherowego wojska albo ich wnóczęta (wszystkie przypadki znam z pierwszej ręki).
Za kasę która nie jest opodatkowana kupują grube fury i do tego prawie wszyscy jak na złość głosują na PIS

Bad-i - Pią 31 Gru, 2010

oj Jacek uwazaj, uwazaj........
Jacek - Pią 31 Gru, 2010

na co mam uważać... o_O poczekaj jeszcze kilka lat i zobaczysz sam zmiany. instytucja kościoła w takim wydaniu jak dziś przestanie funcjonować
Bad-i - Pią 31 Gru, 2010

Jacek napisał/a:
na co mam uważać... o_O poczekaj jeszcze kilka lat i zobaczysz sam zmiany. instytucja kościoła w takim wydaniu jak dziś przestanie funcjonować

nie zrozumiales mnie.... uwazaj na bold and red - za ostatnie zdanie dostaniesz bana

xD

M - Pią 31 Gru, 2010

Ludzie się odwrócą zwyczajnie
Jacek - Pią 31 Gru, 2010

M napisał/a:
Ludzie się odwrócą zwyczajnie

dokładnie

Michał - Pią 31 Gru, 2010

Vlodarsky napisał/a:
Michał napisał/a:

nie kumam co to wnosi do dyskusji... kościół obraża gdzieś barta ? czy o co kaman ?

Jakarti napisał/a:

tego też nie rozumiem :) objaśnisz Kuba o co Ci chodzi ?

Michał, Kuba - nie atakuje was tylko nie zrozumiałem waszych wypowiedzi zwyczajnie chłopaki :faja:

juz leciałem do ciebie z ninja kopniakiemm, ale w locie włączyłem forum i doczytałem ze to nie atak wiec zawracam na wole ;)

chodzi mi o to ze niektórzy ludzie bardzo atakują kościół, a z drugiej strony niektórzy ślepo go bronią