Vlodarsky - Pią 31 Gru, 2010 może chodzi o to, że nie jest neutralny i po prostu niewierzący tylko wręcz przeciwny i wyśmiewający ale tak tylko gdybam M - Pią 31 Gru, 2010 W moich oczach - właśnie tak.Michał - Pią 31 Gru, 2010
Vlodarsky napisał/a:
może chodzi o to, że nie jest neutralny i po prostu niewierzący tylko wręcz przeciwny i wyśmiewający ale tak tylko gdybam
w drugą strone tez to działa Jakarti - Pią 31 Gru, 2010 Kosciol wysmiewa Saxoruleza czy ma go w powazaniu? Jaco - Pią 31 Gru, 2010 Ja nie chodzę, bo uważam, że obecnie kościół jest instytucją, która wzbogaca się wykorzystując wiarę ludzi..
Jestem wierzący, ale kościół, święta i wszystkie obrzędy nie są mi potrzebne do szczęścia..Anonymous - Pią 31 Gru, 2010 Ja pochodzę z bardzo katolickiej rodziny ale jestem trochę czarną owcą Wierzę ale nie zgadzam się do końca z nauką kościoła. Do kościoła chodzę kiedy mam potrzebę...
Nie ma tu innowierców? KonradMK - Pią 31 Gru, 2010
Jakarti napisał/a:
Kosciol wysmiewa Saxoruleza czy ma go w powazaniu?
Srulez ma korzenie komunistyczno-ubeckie, więc KK ma go w swoich archiwach Vlodarsky - Pią 31 Gru, 2010
Michał napisał/a:
w drugą strone tez to działa
nie kumam co to wnosi do dyskusji... kościół obraża gdzieś barta ? czy o co kaman ?
Jakarti napisał/a:
tego też nie rozumiem objaśnisz Kuba o co Ci chodzi ?
Michał, Kuba - nie atakuje was tylko nie zrozumiałem waszych wypowiedzi zwyczajnie chłopaki Jacek - Pią 31 Gru, 2010 kościół to zło razem z całą hałastrą tam panującą.
słabi mnie pouczanie z ambony przez zwyrola który ma na boku dziecko lub kilkoro, który wali wóde i rżnie w swoim pokoju panny za kasę moherowego wojska albo ich wnóczęta (wszystkie przypadki znam z pierwszej ręki).
Za kasę która nie jest opodatkowana kupują grube fury i do tego prawie wszyscy jak na złość głosują na PISBad-i - Pią 31 Gru, 2010 oj Jacek uwazaj, uwazaj........Jacek - Pią 31 Gru, 2010 na co mam uważać... poczekaj jeszcze kilka lat i zobaczysz sam zmiany. instytucja kościoła w takim wydaniu jak dziś przestanie funcjonowaćBad-i - Pią 31 Gru, 2010
Jacek napisał/a:
na co mam uważać... poczekaj jeszcze kilka lat i zobaczysz sam zmiany. instytucja kościoła w takim wydaniu jak dziś przestanie funcjonować
nie zrozumiales mnie.... uwazaj na bold and red - za ostatnie zdanie dostaniesz bana
M - Pią 31 Gru, 2010 Ludzie się odwrócą zwyczajnieJacek - Pią 31 Gru, 2010
M napisał/a:
Ludzie się odwrócą zwyczajnie
dokładnieMichał - Pią 31 Gru, 2010
Vlodarsky napisał/a:
Michał napisał/a:
w drugą strone tez to działa
nie kumam co to wnosi do dyskusji... kościół obraża gdzieś barta ? czy o co kaman ?
Jakarti napisał/a:
tego też nie rozumiem objaśnisz Kuba o co Ci chodzi ?
Michał, Kuba - nie atakuje was tylko nie zrozumiałem waszych wypowiedzi zwyczajnie chłopaki
juz leciałem do ciebie z ninja kopniakiemm, ale w locie włączyłem forum i doczytałem ze to nie atak wiec zawracam na wole
chodzi mi o to ze niektórzy ludzie bardzo atakują kościół, a z drugiej strony niektórzy ślepo go bronią