martin kup lusterka..będą nowsze, lepiej widać...etc
Swoją drogą prawe musiałbym wymienić bo mam złamane... i nic w nim nie widać Grzesiek VTS - Wto 08 Mar, 2011 z tej 106 gti nic nie zostało wsio sprzedałem nawet dach .....
Ale druga jedzie taka sam tylko rok 2000 z komputerem na 1 kość na nowych zegarach
Kompletna karoserie juz sprzedałem tak ze z blachy z tego co przyjdzie nie ma nic
wiec lusterek brak ........
Co do silnika to PW ....
P.S
nie przeciekałGrzesiek VTS - Śro 09 Mar, 2011 Witam ,
Mam do sprzedania na czesci Peugeoty 106 gti CZARNY i ZOŁTY
TYLKO CZESCI ............
Primo wystawiam tu na forum potem na rajdy.hoga i allegro
106 pod koniec przyszłego tygodnia będa w PL.
Miałem ich nie kupować, ale potrzebowałem komplet na SWAP a transport jeden wiec KUPIŁEM, ale tak jakoś wyszło i teraz ma 1 kompletny na stanie wiecej :B:
dwa starty M - Czw 10 Mar, 2011 Ściagnij jakiegoś itra na częśći Grzesiek VTS - Czw 10 Mar, 2011 Ja tylko 106 albo saxo Grzesiek VTS - Czw 10 Mar, 2011
106 napisał/a:
ile za kola z zoltego?
jak przyjedzie to sprawdze co to jest i w jakim stanie dam znac Ryba - Czw 10 Mar, 2011 Grzesio mój ty biznesmenie
btw sciągaj lepiej jakiegoś saksiaka z eu106 - Czw 10 Mar, 2011
Grzesiek VTS napisał/a:
106 napisał/a:
ile za kola z zoltego?
jak przyjedzie to sprawdze co to jest i w jakim stanie dam znac
nie ma co sprawdzac.... golym okiem widac ze do niczego sie nie nadaja Bad-i - Czw 10 Mar, 2011
106 napisał/a:
Grzesiek VTS napisał/a:
106 napisał/a:
ile za kola z zoltego?
nie ma co sprawdzac.... golym okiem widac ze do niczego sie nie nadaja
to w takim razie cena wzrasta do 3 startow 106 - Czw 10 Mar, 2011 taaaa Bad-i - Czw 10 Mar, 2011
106 napisał/a:
taaaa
Ty sie tak nie ciesz, bo Helenka jest bardzo smutna Grzesiek VTS - Czw 10 Mar, 2011
106 napisał/a:
Grzesiek VTS napisał/a:
106 napisał/a:
ile za kola z zoltego?
nie ma co sprawdzac.... golym okiem widac ze do niczego sie nie nadaja
Oki czyli zbędnie odpisałem, na pytanie jak do niczego to takich części nie sprzedaje Grzesiek VTS - Czw 10 Mar, 2011