To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Gorzkie żale

TomsoN - Nie 09 Sty, 2011

pie.r.dolę gorzkie żale, gorzką wale
mam 5 egzaminów w ciągu najbliższych 3 dni :]

Kenet - Nie 09 Sty, 2011

Bonczek napisał/a:
Sprawka to jest zmora na technicznych uczelniach :faja:

Ta, szczególnie na mechanicznym ###

Co do żali:

Skończyły mi się mandarynki właśnie :'(

kubas - Nie 09 Sty, 2011

TomsoN napisał/a:
pie.r.dolę gorzkie żale, gorzką wale

ja kończę pisać diagnostykę organizacyjną wybranej instytucji... w środę kolokwium potem wole nie liczyć ile egzaminów.

Żal to jest że moja kierownica Logitech Formula Force GP nie wspólpracuje z xboxem i forza aaaaaaaaaaaaaaaa No i jestem głodny i nie ma mi kto zrobić czegoś do jedzenia a mi się nie chcę ruszyć....

Yarko - Nie 09 Sty, 2011

kubson ja mam stejki w lodówce jak coś :>
Jaco - Nie 09 Sty, 2011

Karwa dostałem od znajomego jakiegoś linka na Facebooku, był to jakiś wirus i jakimś cudem z mojego konta wysłały się wiadomości do wszystkich znajomych z tym samym zainfekowanym linkiem do... Od rana miałem zajęcia na uczelni dwa egzaminy, wróciłem do domu i jeszcze muszę się wkurwiać przy kompie.... :/
Greg - Nie 09 Sty, 2011

TomsoN napisał/a:

Ja miałem dziś cztery. :D

kubas - Nie 09 Sty, 2011

Yarko napisał/a:
kubson ja mam stejki w lodówce jak coś :>

dobrze kurde wchodzę w to jeśli są hardcorowe z usa ! Masz dwa ? Bo wiesz muszę urosnąć od czegoś kurde aaaaaaaaaaaaaaa :)

Janusz - Nie 09 Sty, 2011

jest dobrze, nie widzę powodu do narzekań... no może poza tym ze niektórzy nie lobią szczerosci, a inni nie maja do siebie dystansu :D generalnie trza coś poupalac :jupi:
kubas - Nie 09 Sty, 2011

a mnie to boli że janusz ciągle jątrzy ;D
Janusz - Nie 09 Sty, 2011

kubas napisał/a:
a mnie to boli że janusz ciągle jątrzy ;D

jeśli jątrzeniem jest szydercze przedstawienie jakiejś sytuacji w formie przypomnienia jej osobie która nasuwa się po przeczytaniu czyjegoś posta... to jestem EKSPERTEM ;D

Niemy - Nie 09 Sty, 2011

http://www.wykop.pl/link/...-peja-ja-dymal/

żal.pl

martin.h - Pon 10 Sty, 2011

Jaco napisał/a:
Karwa dostałem od znajomego jakiegoś linka na Facebooku, był to jakiś wirus i jakimś cudem z mojego konta wysłały się wiadomości do wszystkich znajomych z tym samym zainfekowanym linkiem do... Od rana miałem zajęcia na uczelni dwa egzaminy, wróciłem do domu i jeszcze muszę się kurcze przy kompie.... :/

Dostałem tego linka od Ciebie, całe szczęście, że wiedziałem o co chodzi i nie klikałem w to ;D

Cartoon - Pon 10 Sty, 2011

KarQ napisał/a:
Mam kaca ;/

+1
światełko do nieba jakoś mi się przeciągnęło...

PGmaster - Pon 10 Sty, 2011

Mozna tu wylaczyc cenzure?
M - Pon 10 Sty, 2011

Niestety nie