No grubson, wchodzę w Pateka o wartości 10 krotnie przewyższającej Saxo, może nikt sie nie połapie, ze to replika
ale Patek kosztuje więcej niż 10 tyś zł.
ale ze co, te badziewia kosztuja powyzej 10 tys? (tzn czy replika z tej strony tyle kosztuje?)
Bo normalny Patek to do 10 to sie nawet nie zbliza
taki żarcik mial być
Patek to 10 tyś ojro przy dobrych wiatrach... od złodzieja
z tego co pamiętam to ok 100k PLN średnio się zaczynają
te repliki pewnie kosztują od 400 - 1200 w zależności jaki mechanizm
znajomy miał kiedyś coś takiego, kupa straszna, od razu widać że to tandetna podróba
najlepsi są sprzedawcy na allegro którzy sprzedają podróby niewiele taniej niż oryginały w sklepie to już kryminał
wiem bo na swojej skórze się przekonałem kiedyś
zegarek Armaniego, 100% oryginał z pudełkiem metkami itd.
pierwszego dnia mała wskazówka odpadła od sekundnika a w nocy się zawiesił i przesał działać
oczywiście pudełko, ulotki, certyfikat, wszystko było
poszedłem z tym zegarkiem do sklepu w Galmoku, tam sobie dopiero porównałem
telefon na wkoorwie do sprzedawcy
nawet się nie zająknął tylko powiedział że już mi przelewa kasę i prosi żeby odesłać
patrzyłem potem to typ ma cały czas masę "firmowych" zegarków i praktycznie zero negatywów
pisałem nawet do allegro w tej sprawie, ale jak widać nic mu nie udowodnili
a ludzie jak nie mają możliwości porównania w sklepie, żyją z przeświadczeniem że mają oryginał
od tej pory wychodzę z założenie że takie rzeczy jak zegarki, okulary, ubrania i wszystko co może być podrobione, należy kupować wyłącznie w sklepieBad-i - Pią 21 Sty, 2011 oj Pitt, nie wiesz co sie robi z takimi zegarkami za 5$ z Tajlandii??
PiTT - Pią 21 Sty, 2011
Bad-i napisał/a:
oj Pitt, nie wiesz co sie robi z takimi zegarkami za 5$ z Tajlandii??
na szczęście miałem darmową nauczkę, to było wiele lat temu Bad-i - Sob 22 Sty, 2011
PiTT napisał/a:
Bad-i napisał/a:
na szczęście miałem darmową nauczkę, to było wiele lat temu
nie o to chodzi, moj kolega placi takim na odlotach Walle - Sob 22 Sty, 2011 wypad z patkami z mojego tematu nie kupujesz? To dziękuję, dobranoc!
PiTT - Sob 22 Sty, 2011
Bad-i napisał/a:
PiTT napisał/a:
Bad-i napisał/a:
na szczęście miałem darmową nauczkę, to było wiele lat temu
nie o to chodzi, moj kolega placi takim na odlotach
hahahah, a potem widzi się panów dumnie eksponujących swoje "oryginalne" zegarki otrzymane od ukochanych kobiet Bad-i - Sob 22 Sty, 2011 one nie takie glupie, oddadza taki zegarek po uprzedniej wizycie u jubilera Stf - Czw 27 Sty, 2011 Adam i jak ? kupiłeś ?