To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Wybieramy kompaktowego/ sredniego SUVa premium

pcs - Pią 21 Sty, 2011

Wlasnie smigal X1 i X3. X3 nadal nie ma konkurencji, tylko ze przez 2 tygodnie termin dostawy wzrosl do 11 miesiecy.

Paranoja. Ponawiam pytania czy ktos ma znajomego pracujacego w salonie BMW albo BMW Polska? w 2 salonach w ktorych pytalem o dzial "diplomatic sales" nie wiedzieli o co chodzi choc nawet na stronach ich salonow stoi taki dzial...

aha jesli chodzi o obsluge to w BMW w Panoramie jest obledna panna lat ok 36 (zreszta aktorka z zawodu)!

Bonczek - Pią 21 Sty, 2011

Kurde nie chce znowu robić OT, ale one działając w warunkach do tego przeznaczonych są lepsze w sensie spełniają swoją funkcję lepiej niż suche ;)
PiTT - Pią 21 Sty, 2011

pcs napisał/a:
Wlasnie smigal X1 i X3. X3 nadal nie ma konkurencji, tylko ze przez 2 tygodnie termin dostawy wzrosl do 11 miesiecy.

Paranoja. Ponawiam pytania czy ktos ma znajomego pracujacego w salonie BMW albo BMW Polska? w 2 salonach w ktorych pytalem o dzial "diplomatic sales" nie wiedzieli o co chodzi choc nawet na stronach ich salonow stoi taki dzial...

aha jesli chodzi o obsluge to w BMW w Panoramie jest obledna panna lat ok 36 (zreszta aktorka z zawodu)!

blondyna?
jak tak to potwierdzam, mistrz! :D

jeździłem X1 w automacie, zupełnie nie podchodzi mi to auto, zupełnie :/

mi - Pią 21 Sty, 2011

Bonczek napisał/a:
Kurde nie chce znowu robić OT, ale one działając w warunkach do tego przeznaczonych są lepsze w sensie spełniają swoją funkcję lepiej niż suche ;)

blondyny?
jak tak to PiTT potwierdza, mistrz! :D

Bonczek - Pią 21 Sty, 2011

:rotfl:
Mick - Pią 21 Sty, 2011

o tak.. w Bawaria Motors blondynka powala...

A znajomych z BMW Polska mam ja...
Zapytam o ten diplomatic sales :)

206 Gti - Pią 21 Sty, 2011

Szkoda ze x6 nie wchodzi w grę- bo furacz jest super !
X3 mi sie nie podoba wcale.

Co do wyposarzenia glk to się nie zgodzę ... Może się skupilem ale dla mnie wszystko jest tam ok !

Bad-i - Pią 21 Sty, 2011

czy blondyna przy Panoramie ma Siliksy (czyt. sztuczne cyce) ?
PiTT - Pią 21 Sty, 2011

robimy spota w BWM Bawaria na Czerniakowskiej
:rotfl:

PiTT - Pią 21 Sty, 2011

Bad-i napisał/a:

na 90% ma, chociaż trzymając tylko przez 5 sekund ciężko stwierdzić

Bad-i - Pią 21 Sty, 2011

PiTT napisał/a:
Bad-i napisał/a:

na 90% ma, chociaż trzymając tylko przez 5 sekund ciężko stwierdzić

o NIE NIE NIE NIE i jeszcze raz NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Przez 5 sekund powinienes spowodować zeby sutki stwardniały i miała jogurt między nogami (chyba kisiel? nie, jogurt mowie Ci)

Anonymous - Pią 21 Sty, 2011

PiTT napisał/a:
Walle napisał/a:
PiTT napisał/a:
a może coś z Bubaru?
Outback spełnia wymagania
tylko nie diesel bo coraz więcej złego o nim słyszę :/

jest ok, zmienili oprogramowanie

to nie wina oprogramowania, tylko nieodpowiedniego materiału
mówimy oczywiście o sprzęgłach
nowy soft zmniejszał moment jedynie w najniższym zakresie obrotów
a instrukcja z Subaru w stylu "w razie zakopania, absolutnie nie próbować wyjechać, tylko wezwać pomoc" to jest największy żart ostatnich lat w motoryzacji :lol2:
słyszałem także o "mokrym" filtrze cząstek stałych, który potrafi także się zepsuć szybciej niż zakładał producent, oczywiście na gwarancji nie wymieniają a koszt spory bo ok 16k xD
Tak się składa ,że trochę jestem w temacie-z boxer diesel w subaru jest większy problem niż sprzęgło i filtr cząstek - wada konstrukcyjna silnika - a właściwie tzw short blocku EOT
Passenger - Pią 21 Sty, 2011

206 Gti napisał/a:

Może jednak X6 wchodzi w grę? Z wyglądu bije na głowę X3 i X5, ale miejsca z tyłu tylko 2...

Bad-i - Pią 21 Sty, 2011

206 Gti napisał/a:

Tutaj jest chyba tylko problem $$ - taka X6 jest średnio o 100.000 pln droższa

PiTT - Pią 21 Sty, 2011

p106rallye napisał/a:
PiTT napisał/a:
Walle napisał/a:
PiTT napisał/a:
a może coś z Bubaru?
Outback spełnia wymagania
tylko nie diesel bo coraz więcej złego o nim słyszę :/

jest ok, zmienili oprogramowanie

to nie wina oprogramowania, tylko nieodpowiedniego materiału
mówimy oczywiście o sprzęgłach
nowy soft zmniejszał moment jedynie w najniższym zakresie obrotów
a instrukcja z Subaru w stylu "w razie zakopania, absolutnie nie próbować wyjechać, tylko wezwać pomoc" to jest największy żart ostatnich lat w motoryzacji :lol2:
słyszałem także o "mokrym" filtrze cząstek stałych, który potrafi także się zepsuć szybciej niż zakładał producent, oczywiście na gwarancji nie wymieniają a koszt spory bo ok 16k xD
Tak się składa ,że trochę jestem w temacie-z boxer diesel w subaru jest większy problem niż sprzęgło i filtr cząstek - wada konstrukcyjna silnika - a właściwie tzw short blocku EOT

o masz, to kolejny fakap
dzięki Bogu nie zdecydowałem się na subarowskiego diesla
zreszą 2.5 w benie też jest przecież awaryjną jednostką, na allegro nawet teraz wisi wrx z wymienionym silnikiem przy 30 tyś, teraz ma 32 tyś chyba i gość się go pozbywa...