Anonymous - Śro 05 Lip, 2006 mam juz fotki... zaraz wrzuce saxorulez - Śro 05 Lip, 2006 normalnie sie kurde obrażam... nie dostałem info o takim spotkaniu tuż pod moim domem...Anonymous - Śro 05 Lip, 2006
saxorulez napisał/a:
normalnie sie kurde obrażam... nie dostałem info o takim spotkaniu tuż pod moim domem...
hmm.... jak bys odbieral telefony to bys wiedzial Michał - Śro 05 Lip, 2006 Rs4 hujowe po maxie, duzo pali.
evo 300 razy lepsze. Bananowe towarszystwo sie zjechało, tylko nie widze na zdjęciach syna króla sedesów.ps - Śro 05 Lip, 2006 piekne to rs4 - mimo wszystko bardzo dyskretne. Zajebiste końcówki wydechu. Jedna rzecz od razu do wywalenia - blachy!!Anonymous - Śro 05 Lip, 2006
Michał napisał/a:
Rs4 hujowe po maxie, duzo pali.
w dodatku qrewsko drogie... i... nie jest tak szybkie jak by sie wydawalo impreza STi ciut przydlubana go lyka Anonymous - Śro 05 Lip, 2006 a co to za leon czarny na brzydkich felgach? mocny?Bad-i - Śro 05 Lip, 2006
chayenne napisał/a:
Michał napisał/a:
Rs4 hujowe po maxie, duzo pali.
w dodatku qrewsko drogie... i... nie jest tak szybkie jak by sie wydawalo impreza STi ciut przydlubana go lyka
mysle ze kupujac RS4 oczekujemy czegos innego niz od STI np
mnie sie tam bardzo podobaAnonymous - Śro 05 Lip, 2006
Cytat:
a co to za leon czarny na brzydkich felgach? mocny?
bardzo mocny... TDi 130 hp chyba... seria IACoskiego fura Dariano - Śro 05 Lip, 2006 Ładny spocik tylko co ta watacha robi w naszej czesci wwy hihihihi
[ Dodano: Sro 05 Lip, 2006 ]
KUrde zle troche napisalem z jakej "Naszej" jak ja z grójca jestem zonk:Dk-mart - Śro 05 Lip, 2006 S4 & impreza gt ladne Tak mowie, bo sam oba przez jakis czas mialem 330ci (jesli to 330ci) ubogo wyglada na tych kolach, wstawie raz fotke jakie fele do tego koloru najlepiej pasia Jakarti - Śro 05 Lip, 2006 a ja powiem, ze jak dla mnie to za wysokie progi.
napewno sa super fajne, szybkie i panny sie podniecaja ale ja naprawde wole hatche..
od wczoraj nosze koszulke z adresem na plecach i duma mnie rozpiera PiTT - Śro 05 Lip, 2006
Jakarti napisał/a:
od wczoraj nosze koszulke z adresem na plecach i duma mnie rozpiera
swoim domowym?
spocik na bogato... niestety dla większości aut z naszego klubu za wysokie progi :583:strick - Śro 05 Lip, 2006 Ładny spocik! Szkoda że nie hothatch'y tylko jakiś takiś Anonymous - Śro 05 Lip, 2006 W2 SPEED