Anonymous - Śro 02 Lut, 2011 Podobno Shell w opakowaniach k2 , produkowany przez MELLE Sp. z o. o.Bart - Czw 03 Lut, 2011 Czesiu, od kiedy w branży olejowej siedzisz?Anonymous - Czw 03 Lut, 2011 od wczoraj zefir - Czw 03 Lut, 2011 widac Franek - Pią 04 Lut, 2011
Czesio napisał/a:
Shell w opakowaniach k2
są to repliki shell, ale za to made in italy
fydi - Pią 04 Lut, 2011 Proszę zamknąć tych spamerów i ten temat Janusz - Pią 04 Lut, 2011 no ale może chociaż po pomuku byś dał !! KRAKUSY CENTUSY !!Bart - Pią 04 Lut, 2011 Janusz, masz widzę straszne ciśnienie na pomuki. Zgłoś się gdzieś w jakimś moim temacie, dostaniesz 2 sztuki.fydi - Pią 04 Lut, 2011
Janusz napisał/a:
no ale może chociaż po pomuku byś dał !! KRAKUSY CENTUSY !!
Niby za co? Kupiłeś to masz, o. Janusz - Pią 04 Lut, 2011
Cytat:
Janusz, masz widzę straszne ciśnienie na pomuki. Zgłoś się gdzieś w jakimś moim temacie, dostaniesz 2 sztuki.
takie sie nie liczy, ja chce takie wyzydzone
ziom zrozum mnie, muszę coś robić, nie mogę jatrzyc to chociaż o pomuki będę zydzic
apropo Fydi nie podskoczyłbyś w niedziel pod hotel forum?? fydi - Pią 04 Lut, 2011
Janusz napisał/a:
apropo Fydi nie podskoczyłbyś w niedziel pod hotel forum??
myślałem, że przyjedziesz po opony i mnie zabierzesz ( i potem jeszcze odwieziesz) Janusz - Pią 04 Lut, 2011
fydi napisał/a:
myślałem, że przyjedziesz po opony i mnie zabierzesz ( i potem jeszcze odwieziesz)
tja to chyba w sobote bo w niedziele ruszam z kuźnicy Jacek - Pią 04 Lut, 2011 czy toyo to nalweka, czy nie? który rok? jak trzyma na mokrym? czy wogóle da się na tym jeździć po mieście? i jakieś foty poprosze.michool_vt - Pią 04 Lut, 2011 kupuje!qbus - Pią 04 Lut, 2011 Janusz chyba zostanie uzytkownikiem miesiąca