PiTT - Pią 04 Lut, 2011 znajomy ma taką lagę w dieslu i fajnym wypasie
pamiętam jak się cieszył po zakupie... teraz nie ma już siły na tą furę
jedno zrobi, psuje się coś innego
nawet nie może jej sprzedać bo non stop coś jest uszkodzone
ogólnie poleca k-mart - Pią 04 Lut, 2011 usuncie ten temat bo nie moge czytac tych glupot ade - Sob 05 Lut, 2011 auto jest w samym centrum jak cos, ale jade jutro i tak ja chyba zobaczyc...Mick - Sob 05 Lut, 2011
ade napisał/a:
auto jest w samym centrum jak cos, ale jade jutro i tak ja chyba zobaczyc...
to daj znać jak będziesz w WWA vitesse - Wto 08 Lut, 2011 megane z tym silnikiem ktos ma jakies opinie ?Konrad - Śro 09 Lut, 2011 francuskie, psuje sie vitesse - Śro 09 Lut, 2011 trudno niemieckie jakos mnie nie krecaade - Pią 11 Lut, 2011 temat mozna zamknac:D w warszawie kibel byl, fura kupiona w krakowie, narazie dziala:DJakarti - Pią 11 Lut, 2011 gratulacje
kazdy wie, ze w warszawie tylko kible jezdza heheheJanusz - Pią 11 Lut, 2011
ade napisał/a:
temat mozna zamknac:D w warszawie kibel byl, fura kupiona w krakowie, narazie dziala:D
poka co tera bedzie w krk rządziłoMick - Pią 11 Lut, 2011
ade napisał/a:
fura kupiona w krakowie, narazie dziala:D
Gratulacje, pokaż fotki!
Będzie BOST? 106 - Pią 11 Lut, 2011 szybsza od astry? Bart - Sob 12 Lut, 2011
ade napisał/a:
w warszawie kibel byl
ade - Pon 14 Lut, 2011 zmienie olej, gumki itp i zrobie testa z octavia 2,0tdi po programie i z superbem 2,0tfsi i moze z jakimis innymi tego typu dupowozami:D
no i trzeba bedzie myslec jak ugryzc elektronike, ponoc sie nie da:d ale zawsze ktos musi byc pierwszy;d
narazie jako ciekawostka jak wracalem z deski srednie spalnie na benzynce 6,4:D potem autostrada, miasto w tym 3 wyscigi z jakas mazda mx3 (w 3 osoby jechalem i niestety franca polegla 2x i raz sie udalo byc z przodu:P) i niestety wzroslo spalanie na 8,4...
jestem w szoku jak to malo pali:D
no i oczywiscie pierwsza usterka:D zacial sie wlacznik swiatel awaryjnych:Dwasq - Pon 14 Lut, 2011
ade napisał/a:
no i oczywiscie pierwsza usterka:D zacial sie wlacznik swiatel awaryjnych:D