O f*** Jeansy Magneti Marelli GeKo - Nie 06 Lut, 2011 Jaco, Ciekawi mnie czemu sie wszyscy tego zawiasu od Boruty pozbywają, coś z niem nie teges jest.
Jaco, Ciekawi mnie czemu sie wszyscy tego zawiasu od Boruty pozbywają, coś z niem nie teges jest.
Jacek go sprzedaje bo został mu po Clio, czy jest z nim coś nie teges - raczej nie , technologicznie jest na poziomie Proflexa no i Boruta miał go chyba w dobrej cenie..jarek-malopolska - Nie 06 Lut, 2011
Jacek napisał/a:
mogą być użuwane
no to przeca te sa uzywane Anonymous - Nie 06 Lut, 2011 Jacuś jest gwint ? http://moto.allegro.pl/kw...1444104134.htmlBonczek - Pon 07 Lut, 2011 Fajny gwint tylko w przypadku regeneracji nikt go nie otworzy w zwyczajnych dla tego procederu piniondzach.Jacek - Pon 07 Lut, 2011
GeKo napisał/a:
Jaco, Ciekawi mnie czemu sie wszyscy tego zawiasu od Boruty pozbywają, coś z niem nie teges jest.
kupione.
okazuje się że po uderzeniu kiedyś zupełnie źle wszystko było poskładane...
wąż przetarł chłodnicę a obudowa wentylatora jest tak wykrzywiona że nadaje się na śmietnik
GeKo.. dzięki jeszcze razYarko - Pon 07 Lut, 2011
nie będzie pasował do sportaJanusz - Pon 07 Lut, 2011 no i amor wylany... nie wiadomo czy opłaca sie to regenerować Yarko - Pon 07 Lut, 2011 Jacku, polecam CUP'ową serię z ASO po zniżkach Anonymous - Pon 07 Lut, 2011 Ceny i dostępność amorów.
Przód - tylko ASO - ~285zł /szt - rabat
Tył - ASO ew kyb 553225 poza ASO ~265zł /szt - rabat
Amory do tyłu w okolicach 200zł szt załatwia sokół na forum KRC.
W ASO spokojnie powinieneś wydrzeć za 250 przód i troche taniej tył.leon - Pon 07 Lut, 2011 Jacku jak chcesz ASO to w Bamarko mam spory rabat.. do soboty mnie nie ma na miejscu ale jak chcesz to zadzwonię w jakiej cenie by były