PiTT - Nie 06 Lut, 2011
dobra, nie moja kasa
pewnie ade i tak już ją kupił, więc nie psujmy mu humoru, może trafi na taką sztukę która się nie psuje pit - Nie 06 Lut, 2011
k-mart napisał/a:
ja bym powaznie pomyslal nad pisaniem artykulow dla auto swiata przez ekspertow tego forum.
Konrad - Nie 06 Lut, 2011
PiTT napisał/a:
:rotfl:
dobra, nie moja kasa
pewnie ade i tak już ją kupił, więc nie psujmy mu humoru, może trafi na taką sztukę która się nie psuje
EEEEE
ale przecież to jest francuz, one sie nie psujo, za to skrecajo !ade - Nie 06 Lut, 2011 haha;] coprawda nie napalilem sie, ale dobre duszyczki namowily mnie na pociag... i wlasnie stoje kolo drzwi do kibla bo nigdzie indziej nie ma miejsc;] wiec cyba musze kupic auto zeby odreagowac stres po podrozy:PBarejka - Nie 06 Lut, 2011 ade, przynajmniej srac masz blisko dzik - Nie 06 Lut, 2011
pit napisał/a:
Jak wszystkie francuzy, szukaj jakiegoś ładnie utrzymanego TDI
Chcesz byc krolem wsi kup pastucha tdi jak marek23.
W niedziele to chyba tylko norauto itp.PiTT - Nie 06 Lut, 2011
dzik napisał/a:
pit napisał/a:
Jak wszystkie francuzy, szukaj jakiegoś ładnie utrzymanego TDI
Chcesz byc krolem wsi kup pastucha tdi jak marek23.
W niedziele to chyba tylko norauto itp.
hehe, nawet się rymuje, ale ktoś złośliwy mógłby zmodernizować nieco Twoj podpis:
"Zycie jest za krotkie zeby jezdzic passatem"
ade - Nie 06 Lut, 2011 nie potrzeba serwisu:D w krakowie sa lepsze laguny:Pkaziu1985pn - Nie 06 Lut, 2011 ade, czyli padaka ??
ten jest do sprzedania "tylko w dobre ręce"... gdyby gość zobaczył astrę ade'go to na bank by laguny nie sprzedał ade - Nie 06 Lut, 2011 [quote="anjas"]
ten jest do sprzedania "tylko w dobre ręce"... gdyby gość zobaczył astrę ade'go to na bank by laguny nie sprzedał [/quote
eee tam;d
w krakowie jest fajna, wec wsumie nie musze juz szukac;pkaziu1985pn - Nie 06 Lut, 2011 ade, ta uszkodzaona przez jakiegoś dowcipnisia ??Michał - Nie 06 Lut, 2011 karwa k-mart Rasputin - Nie 06 Lut, 2011 A co z tą było nie tak?Jakarti - Nie 06 Lut, 2011 nie spodobala sie na forum