Jacek - Wto 08 Lut, 2011 pP - Wto 08 Lut, 2011 fajnie wygląda ale to ma być do mieszkania czy pracowni? bo w mieszkaniu praktyczność w skali od 1 do 10 raczej na 1 Anonymous - Wto 08 Lut, 2011 Jacek nie jestem pewien ale podłoge z takim efektem można uzyskać lakierująć ja na biało , potem wcierajać wierzchnią warstwe i lakierujac bezbarwnym . Widziałem takie efekt jak na zdjeciach w Szwecji , ale nie wiem czy to jest robione w ten sposóbJakarti - Wto 08 Lut, 2011 Jacek chcial pokazac kolor deski a nie to czy sie komus jego koncept na pokoj podoba
tak to zrozumialem Jacek - Wto 08 Lut, 2011
pP napisał/a:
fajnie wygląda ale to ma być do mieszkania czy pracowni? bo w mieszkaniu praktyczność w skali od 1 do 10 raczej na 1
przepraszam
Michał - Wto 08 Lut, 2011 tak tak, lubie takie gadanie
ktos kiedyś tez mi mówił "w domu musi być stół" !!!
mam barek od 4 lat i nigdy stou nie potrzebowałem jakoś ..Jacek - Wto 08 Lut, 2011
Michał napisał/a:
tak tak, lubie takie gadanie
ktos kiedyś tez mi mówił "w domu musi być stół" !!!
mam barek od 4 lat i nigdy stou nie potrzebowałem jakoś ..
i DO KOŚCIOŁA W NIEDZIELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurnapP - Wto 08 Lut, 2011 Jacek wyluzuj proszę bo widzę, że jest wielki foch i nic Ci nie można powiedzieć..
a co do desek mi chodziło to fakt pokruszonych czipsów, popcornu itp pomiędzy tymi deskami..ale co kto lubi Jacek - Wto 08 Lut, 2011 ja jebie k-mart - Wto 08 Lut, 2011 na temat tych desek to my sie jeszcze porozmawiamy.......
Konrad - Wto 08 Lut, 2011 Proponuję podłogę z takich desek:
Bad-i - Wto 08 Lut, 2011 a i szpara sie znajdzie Konrad - Wto 08 Lut, 2011 i wątroba jakby właścicielowi mieszkania wysiadła Niemy - Wto 08 Lut, 2011 Jacku bardzo fajna kompozycja, trendy. Kolorystyka ok, ale nie sosna bo jak już było pisane jest za miękka, wybierz inny rodzaj drewna.
Czesio napisał/a:
Jacek nie jestem pewien ale podłoge z takim efektem można uzyskać lakierująć ja na biało , potem wcierajać wierzchnią warstwe i lakierujac bezbarwnym . Widziałem takie efekt jak na zdjeciach w Szwecji , ale nie wiem czy to jest robione w ten sposób
Nie lakierując na biało lecz wcierając białą rozcieńczoną farbę np szmatką lub delikatnie pędzlem tak by nie pokryć całej powierzchni drewna żeby było widać strukturę deski, słoje. Następnie bezbarwny ze 3 warstwy.
konradone napisał/a:
Proponuję podłogę z takich desek:
w odcieniu różu też się da PiTT - Wto 08 Lut, 2011 Jacku to Twój lokal?
miałem napisać wcześniej, mistrz!
bardzo mi się podoba