Jakarti - Śro 09 Lut, 2011 dokaldnie ale tak jak Michal napisal - jego siorka wrzucila taka cene i pewnie opusci troche jak ktos bedize zainteresowanypP - Śro 09 Lut, 2011
Jakarti napisał/a:
pewnie opusci troche jak ktos bedize zainteresowany
albo i nie jak będzie bardzo mocno zainteresowany Bart - Śro 09 Lut, 2011 albo opuści troszkę jak ktoś będzie troszkę zainteresowanyMichał - Śro 09 Lut, 2011 albo i odda za darmo jak wynajmujący będzie przystojny ... ch.u.j. wie Janusz - Śro 09 Lut, 2011
Michał napisał/a:
albo i odda za darmo jak wynajmujący będzie przystojny ... ch.u.j. wie
no i temat można zamknąć... mam przyjechać sie pokazać czy wystarczy wysłać foty ??Bad-i - Śro 09 Lut, 2011
Michał napisał/a:
albo i odda za darmo jak wynajmujący będzie przystojny ... ch.u.j. wie
myslalem ze to brocha ma wiedziec Maciusiowy - Czw 10 Lut, 2011
rabarbar napisał/a:
ja pierdykam,ale ceny w tej warszawce,w obłędnie drogiej skandynawi wynajmie się taniej
poważnie...porównuję do swoich realiów i w BB to za 1300-1500 coś takiego się wynajmuje - naprawdę nie wiem skąd się te ceny biorą, z dupy chyba Konrad - Czw 10 Lut, 2011
Maciusiowy napisał/a:
rabarbar napisał/a:
ja pierdykam,ale ceny w tej warszawce,w obłędnie drogiej skandynawi wynajmie się taniej
poważnie...porównuję do swoich realiów i w BB to za 1300-1500 coś takiego się wynajmuje - naprawdę nie wiem skąd się te ceny biorą, z dupy chyba
Nie zapominaj, że w Warszawie się zarabia 2-3x tyle co u nas na południu !!
Ale tak na prawdę nie wiem jak ludzie tam się utrzymują, skoro przeciętny kowalski zarabia ~1,5-2k, druga osoba liczmy tyle samo i mieszkanie za 2,5k + opłaty WTF
Aaa i gwoli wyjaśnienia nie mam zielonego pojęcia czy Ursynów to centrum Wawy czy obrzeża i jakie ceny są w innych dzielnicach.Bonczek - Czw 10 Lut, 2011 Miasto cudów dlatego tu przyjezdni przyjeżdżają.Michał - Czw 10 Lut, 2011 Ja tez jestem załamany cenami mieszkań ( wynajmu i zakupu )
Szkoda mi wielu młodych ludzi którzy po prostu nie sa w stanie kupić sobie mieszkania. Cartoon - Czw 10 Lut, 2011 Właśnie jestem na etapie poszukiwania jakiejś kawalerki pod wynajem i trochę mnie to załamuje.
Za mieszkania w stylu późny PRL ludzie żądają jakąś chorą kasę + kaucja np 2 krotność miesięcznego wynajmu pP - Czw 10 Lut, 2011
konradone napisał/a:
Ale tak na prawdę nie wiem jak ludzie tam się utrzymują, skoro przeciętny kowalski zarabia ~1,5-2k, druga osoba liczmy tyle samo i mieszkanie za 2,5k + opłaty WTF
no nie przesadzajmy..to mieszkanie jest duże jak na wynajem, bardzo dobrze wykończone i w super miejscu. stąd cena Bonczek - Czw 10 Lut, 2011 Cartoon, w jakich dzielniach szukasz?Konrad - Czw 10 Lut, 2011 Dlatego napisałem, że nie wiem jak z cenami mieszkań w innym standardzie w innym miejscu Cartoon - Czw 10 Lut, 2011 Bemowo, Wola, Mokotów