To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Mieszkanie 58 mkw Ursynów Skurwysynów

Jakarti - Śro 09 Lut, 2011

dokaldnie ale tak jak Michal napisal - jego siorka wrzucila taka cene i pewnie opusci troche jak ktos bedize zainteresowany
pP - Śro 09 Lut, 2011

Jakarti napisał/a:
pewnie opusci troche jak ktos bedize zainteresowany

albo i nie jak będzie bardzo mocno zainteresowany :)

Bart - Śro 09 Lut, 2011

albo opuści troszkę jak ktoś będzie troszkę zainteresowany
Michał - Śro 09 Lut, 2011

albo i odda za darmo jak wynajmujący będzie przystojny ... ch.u.j. wie :D
Janusz - Śro 09 Lut, 2011

Michał napisał/a:

no i temat można zamknąć... mam przyjechać sie pokazać czy wystarczy wysłać foty ??

Bad-i - Śro 09 Lut, 2011

Michał napisał/a:

myslalem ze to brocha ma wiedziec :]

Maciusiowy - Czw 10 Lut, 2011

rabarbar napisał/a:
ja pierdykam,ale ceny w tej warszawce,w obłędnie drogiej skandynawi wynajmie się taniej

poważnie...porównuję do swoich realiów i w BB to za 1300-1500 coś takiego się wynajmuje - naprawdę nie wiem skąd się te ceny biorą, z dupy chyba :>

Konrad - Czw 10 Lut, 2011

Maciusiowy napisał/a:
rabarbar napisał/a:
ja pierdykam,ale ceny w tej warszawce,w obłędnie drogiej skandynawi wynajmie się taniej

poważnie...porównuję do swoich realiów i w BB to za 1300-1500 coś takiego się wynajmuje - naprawdę nie wiem skąd się te ceny biorą, z dupy chyba :>

Nie zapominaj, że w Warszawie się zarabia 2-3x tyle co u nas na południu !! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ale tak na prawdę nie wiem jak ludzie tam się utrzymują, skoro przeciętny kowalski zarabia ~1,5-2k, druga osoba liczmy tyle samo i mieszkanie za 2,5k + opłaty WTF :crazy:

Aaa i gwoli wyjaśnienia nie mam zielonego pojęcia czy Ursynów to centrum Wawy czy obrzeża i jakie ceny są w innych dzielnicach.

Bonczek - Czw 10 Lut, 2011

Miasto cudów dlatego tu przyjezdni przyjeżdżają.
Michał - Czw 10 Lut, 2011

Ja tez jestem załamany cenami mieszkań ( wynajmu i zakupu )
Szkoda mi wielu młodych ludzi którzy po prostu nie sa w stanie kupić sobie mieszkania. :/

Cartoon - Czw 10 Lut, 2011

Właśnie jestem na etapie poszukiwania jakiejś kawalerki pod wynajem i trochę mnie to załamuje.
Za mieszkania w stylu późny PRL ludzie żądają jakąś chorą kasę + kaucja np 2 krotność miesięcznego wynajmu ;/

pP - Czw 10 Lut, 2011

konradone napisał/a:
Ale tak na prawdę nie wiem jak ludzie tam się utrzymują, skoro przeciętny kowalski zarabia ~1,5-2k, druga osoba liczmy tyle samo i mieszkanie za 2,5k + opłaty WTF

no nie przesadzajmy..to mieszkanie jest duże jak na wynajem, bardzo dobrze wykończone i w super miejscu. stąd cena :)

Bonczek - Czw 10 Lut, 2011

Cartoon, w jakich dzielniach szukasz?
Konrad - Czw 10 Lut, 2011

Dlatego napisałem, że nie wiem jak z cenami mieszkań w innym standardzie w innym miejscu :)
Cartoon - Czw 10 Lut, 2011

Bemowo, Wola, Mokotów