Michał - Śro 09 Lut, 2011 jakl chcesz moge ci pomóc. Ale tylko kościół. Bo tam nie powtarzasz ujęć. Troche lipa jak ci się kamera obsunie podczas sakramentalnego "ruchasz się?". Tylko kościół, wesele sam sobie ogarnieszDrone - Śro 09 Lut, 2011
Michał napisał/a:
jakl chcesz moge ci pomóc. Ale tylko kościół. Bo tam nie powtarzasz ujęć. Troche lipa jak ci się kamera obsunie podczas sakramentalnego "ruchasz się?". Tylko kościół, wesele sam sobie ogarniesz
O, byłbym zobowiązany
Zapomniałem dodać, że jako drugi kręcący i robiący to za friko, oddaję do dyspozycji swój nakręcony materiał pierwszemu głównemu zleceniobiorcy. Zawsze będzie miał ujęcie z drugiej kamery i być może zmontuje coś sobie ciekawego z tego
Dodam, że moja kamera nie jest żadnym cudem techniki, zatem może się okazać że materiał z niej do celów zarobkowych nie będzie przydatny.
Ogarnę pierwsze wesele i wtedy będę wiedział czy inwestować w sprzęt, czy to w ogóle nie ma sensuBarejka - Śro 09 Lut, 2011 Ale przynajmniej bedzie mial kto krecic relacje z Lublina czy radomia i moze Drone szybciej renderuje Stacho - Śro 09 Lut, 2011 Mój staruszek siedzi w tym juz z 7-8 lat dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga droda przed Tobą PiTT - Śro 09 Lut, 2011 pamiętaj że można to zrobić tak
http://vimeo.com/1531870
Mój staruszek siedzi w tym juz z 7-8 lat dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga droda przed Tobą
nie zgadzam sie
mnie nikt niczego nie nauczył, sam musiałem 3-4 lata siedzieć i sie uczyć wszystkiego od podstaw , dlatego teraz troche zapał mi juz przeszedł. Ale , w ciągu pół roku mozna pokazać , nauczyć wszystkiego. Jak ktos ma zajawe , to łyka szybko .
Twoj staruszek mozliwe ze wpadł w rutyne , niestety.
Wyślij mi na pw link do www starego, albo do jakiś filmów
I najlepiej myknąć 2 wesela w miesiącu a pozostały czas kręcić co cię jara.Stacho - Śro 09 Lut, 2011 Dobre gówno łatwo skręcic
a coś czego jest mało już nie
strony www nie mam filmów na necie też nie PiTT - Czw 10 Lut, 2011
Stacho napisał/a:
Dobre gówno łatwo skręcic
strony www nie mam filmów na necie też nie
na VHSie?
Stacho - Czw 10 Lut, 2011 only super vhsMichał - Czw 10 Lut, 2011
Stacho napisał/a:
Dobre gówno łatwo skręcic
strony www nie mam filmów na necie też nie
srednio leon - Nie 13 Lut, 2011 w sumie to niedługo pewno sam założę temat o podobnej tematyce bo jak pewno część z Was wie żenię się i również kamerzystę będę chciał wynająć na wesele... ale do rzeczy byłem w zeszłą niedzielę na targach ślubnych w katowickim spodku i widziałem wielu kamerzystów od amatorów aż po profesjonalistów i niestety ale w tym biznesie łatwo mieć nie będziesz... przebić się w tym tłumie jest naprawdę ciężko... tak jak napisał Pitt można kręcić na różne sposoby ale może a nóż się uda ja niestety swojego wesela do kamerowania zaproponować nie mogę bo to dopiero za rok
Michał napisał/a:
swoją drogą z tego naprawde grubo mozna sobie wyżyć
jedni z lepszych kamerzystów jakich poznałem na targach a poniższy film to tylko "same day edit"
http://vimeo.com/19437389 (życzą sobie tylko 14k PLN za kręcenie we dwóch jednodniowego wesela ... gdyby cena była z 5 razy mniejsza to bym się nie zastanawiał a tak pozostaje ponapalać się na vimeo )Stacho - Nie 13 Lut, 2011 o kutfa niezły prajz pogadam z ojczulkiem pojedzie Ci zrobić dobry materiał z wesela KarQ - Nie 13 Lut, 2011 Mówta co chceta, ale dla mnie film przezayebisty.anjas - Nie 13 Lut, 2011 film jest mega.